- Adım
- ZEKİ
- Cihazım
- Mİ9T
- Konular
- 75
Bendeki cihaz global. 4G ayarları da aktif hocam.Operatör tarafından 4G'nin aktif hale getirildiğini kontrol edin, Kapalıysa 4G uyumlu global bir cihazdan aktif hale getirip sonra Xiaomi'ye takın. Şuan Vodafone kullanıyorum 4G çeken her yerde problemsiz.
Global'den kastım bir iphone, samsung veya sony gibi cihazlara takıp aktif etmenizdi. Bunlara rağmen durum aynı ise farklı bir çözüm yoluna gidilmesi gerekebilir.Bendeki cihaz global. 4G ayarları da aktif hocam.
Sorunum bir samsung'un bir iphone'nin 4g çektiği şu anki konumumda mi5 prime'nin 4g gelmemesi H+ gelmesi.
Şimdi onu da deniyecem. Sony ile.Global'den kastım bir iphone, samsung veya sony gibi cihazlara takıp aktif etmenizdi. Bunlara rağmen durum aynı ise farklı bir çözüm yoluna gidilmesi gerekebilir.
Bismillah takıp telefonu açmamla 4G zırpadan geldi. Şimdi çıkarıp Mİ5 Prime'ye deneyecemŞimdi onu da deniyecem. Sony ile.
Sonuç H ve H+ telefonun durumu. Yani 4G falan yok.Bismillah takıp telefonu açmamla 4G zırpadan geldi. Şimdi çıkarıp Mİ5 Prime'ye deneyecem
Temiz bir kurulum yaparak cihazı sıfırlayın. En son Global olan Romu yükleyin, deneyin. Olmazsa servise verebilirsinizSonuç H ve H+ telefonun durumu. Yani 4G falan yok.
Eyvallah sağolasın hocam. Dahası fabrika ayarlarına çevirecem telefonu inşaAllah. Bundan da netice alamaz isem satacam gibi görünüyor. Geçen de GPS ile ilgili problem yaşadım. GPS aranıyor dedi bir türlü bulamadı.Temiz bir kurulum yaparak cihazı sıfırlayın. En son Global olan Romu yükleyin, deneyin. Olmazsa servise verebilirsiniz
Rica ederim,Eyvallah sağolasın hocam. Dahası fabrika ayarlarına çevirecem telefonu inşaAllah. Bundan da netice alamaz isem satacam gibi görünüyor. Geçen de GPS ile ilgili problem yaşadım. GPS aranıyor dedi bir türlü bulamadı.
Geçen Ankara içinde bir yerden bir yere navigasyonla atılan konuma göre gidecektim. GPS bulamaması zorladı beni. GPS bile önemli hocamRica ederim,
GPS'in bulma hızı ve doğruluğu bulunulan konuma göre farklılık gösterebiliyor, çok problem değil GPS.