Çin stable diyorum hocam sanki biraz daha önde gibi global göre ses az çıkıyor120 derken hocam neyin arasında anlamadım
Bu port Rom hocam. Ne kadar sağlıklı deneyip görmek gerek. Kullanan arkadaşların geri bildirimine göre değişiklik yapılabilir elbette. Şu CT üzerine çalışmalarım devam ediyor. Yeni güncelleme ile tüm sorunlar düzeltilecekHocam yazı boyutuyla ilgili gelişme oldu mu acaba? Klavyede ki bazı tuşların yeri bile değişik çünkü. Bugün böyle bir konu açıldı, acaba faydası olur mu sizin için? Güncellenmiş sürümün üzerine güncelleme yapmak çok mu zor? Rom - Xiaomi.EU - MiUI 9.2.14 (Mi 5S'den Mi 5'e Doğru)
hocam aslında kurdum güzel ama bildirim paneli sürekli pembemsi renk olarak duruyorHocam yazı boyutuyla ilgili gelişme oldu mu acaba? Klavyede ki bazı tuşların yeri bile değişik çünkü. Bugün böyle bir konu açıldı, acaba faydası olur mu sizin için? Güncellenmiş sürümün üzerine güncelleme yapmak çok mu zor? Rom - Xiaomi.EU - MiUI 9.2.14 (Mi 5S'den Mi 5'e Doğru)
Pembemsi renk nasıl oluyor hocam. var mı bir ekran görüntüsü paylaşsanızhocam aslında kurdum güzel ama bildirim paneli sürekli pembemsi renk olarak duruyor
hocam wifi mobil veri saat yazılı olan çizgi pembemsi bildirim panelini aşağıya cekince o cizgideki renk normale dönüyor.Pembemsi renk nasıl oluyor hocam. var mı bir ekran görüntüsü paylaşsanız
Ekran görüntüsü olmadan birşey söyliyemicem. Şuan da yeni sürümü Upload ediyorum. Bitince yeni sürümü yükleyip denersinizhocam wifi mobil veri saat yazılı olan çizgi pembemsi bildirim panelini aşağıya cekince o cizgideki renk normale dönüyor.
yeni bir sürüm olarak mı çıkacak yoksa güncelleme olarak mı çıkacak, ona göre yeni sürümü temiz yükleme yapacağım da bekleyeyim. elinize sağlıkEkran görüntüsü olmadan birşey söyliyemicem. Şuan da yeni sürümü Upload ediyorum. Bitince yeni sürümü yükleyip denersiniz