Hocam elinize sağlık. Bu sürümde yazı boyutu sorunu düzeldi mi? Bir kaç mesaj önce karşılaştırmalı SS atmıştım küçüğe alındığında büyük gibi gösteriyordu ve DP ayarlarıyla sapıtıyordu. Bir de ses tuşlarının kademeleri çok kısaydı. Düzeldiyse Whatsapp'dan, İnstagram sayfasından falan ss alabilir miyim ona göre sıfırdan kurayım.
Bir de takibinizde mi bilmiyorum ama Xiaomi.eu mi5 için yeni bir beta sürümü yayınlamış.
Ses tuşlarının kademeleri ile ilgili birşey yapmadım. Kademe sayısı bence güzel. Hassas ses ayarı kullananlar için. Siz ya kaydırmalı kullanın ya da ses seviyesi tuşuna basılı tutun.
Yazı tipi boyutu ben çok kullanmıyorum. Ama eskisi gibi sapıtmıyor şuan da. Yazı tipini değiştirince DP değeri 320 oluyor. Onu 360 a çekince düzeliyor. Ama kullandığınızın bir büyüğünü secmelisiniz. Örneğin "O" kullanıyorsanız "B" seçin
Yazı tipi B. DP 360
Örnek resim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eu dan haberim var. Mi5s den portluyor. Ciddi değişiklikler olursa EU üzerinden devam edebilirim. Ama ilk önce EU port Rom hakkında olumlu geri dönüşleri bir görmek gerek