Hocam bunu yakın zamanda yaşayan miui5 sahibi forum kullanıcı sayısı benimle birlikte 3 oldu sanırım. pen BM22 pil şiparişi geçtim değiştirip size durumu bildiririm. Fakat şöyle bir öngörüm var siz de miui.eu sürümü ROM Beta mu kullanıyorsunuz ? ben pili değiştirdikten sonra Miui Global Stable Rom a dönüp birde öyle deneyeceğim. çünkü pil, sarj oranı gözetmeksizin birden enerjiyi kesiyor anakarttan soketi sökene kadar hiçbir tepki vermiyor. gerçi bazen takınca da tepki vermiyor (Receover mod, Fastboot, EDL , hard brick durumunda belli belirsiz yanan bildiril ledi ) Yani bildiğin ölüyor telefon sonra geri geliyor kafasına göre
İnşallah pil ve yazılım sorunudur. tüm başlığı okudum bizim durumdakiler sorunun net kaynağını bulamamış inşallah biz buluruz da diğer kardeşlerimiz bizim gibi çile çekmezler.
[doublepost=1530271801][/doublepost]Melesef Pili değiştirmeme yağmen aniden kapanma de açılmama sorunu devam ediyor. bir şekilde yine açmayı başarabilirsem bu sefer fastboot ile global stable rom yükleyeceğim. buda çare olmazsa geriye bi anakart kalıyor zaten..