- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi 5
- Konular
- 6
Merhabalar, Mi5 Telefonumda gizli dosya bölümünün şifresini unuttum Var mı sıfırlamanın bir yolu acaba ?
Yukarıda yazılanları uyguladınız mı?Hocam ben yapamadım yardımcı olabilir misiniz?
Abi kuran carpsin sonuna kadar hepsi oluyor ama. Parmak izini kullanirken diyor yeni parma izi icin once deseni gir diyor yardimci olsan cok sewinirim abiŞifreyi sifirlayabilir misiniz bilmiyorum ama gizlediginiz dosya bölümüne ulaşabilirsiniz en azından. Telefonunuzda parmak izi kuruluysa önce o parmak izini ve ekran kilidini iptal edin daha sonra yeniden ekran kilidi ve parmak izi ayarlayin ve parmak izini ayarladiktan sonra gelen seçenekler var oradan gizlilik koruması ve uygulama kilidi seçeneklerini de aktif edin. Daha sonra gizli dosyalara erişmek isterken şifre ekranı geldiğinde parmak izini kullanın açılacaktır.
Abi kuran carpsin sonuna kadar hepsi oluyor ama. Parmak izini kullanirken diyor yeni parma izi icin once deseni gir diyor yardimci olsan cok sewinirimŞifreyi sifirlayabilir misiniz bilmiyorum ama gizlediginiz dosya bölümüne ulaşabilirsiniz en azından. Telefonunuzda parmak izi kuruluysa önce o parmak izini ve ekran kilidini iptal edin daha sonra yeniden ekran kilidi ve parmak izi ayarlayin ve parmak izini ayarladiktan sonra gelen seçenekler var oradan gizlilik koruması ve uygulama kilidi seçeneklerini de aktif edin. Daha sonra gizli dosyalara erişmek isterken şifre ekranı geldiğinde parmak izini kullanın açılacaktır.
Baska bir yolu yokmuAyarlar>kilit ekranı&parmak izi>Gizlilik koruma parolası bölümüne girin eğer şifreyi ayarlarken mi hesabınızla bağlantılandırmış iseniz altta deseni veya şifrenizi unuttunuz mu yazar ona tıklayın mi hesabınızın şifresini girerek yeni şifre oluşturabilirsiniz.eğer mi hesabıyla bağlantınız yok ise haber verin başka bir yol deneyelim.
Bana yeni bir parmak izi denemeden önce sifreyi gir dedi giremedim sifremi unuttum buraya kadar tmm miz ama sifeeyi tekrar istiyorŞifreyi sifirlayabilir misiniz bilmiyorum ama gizlediginiz dosya bölümüne ulaşabilirsiniz en azından. Telefonunuzda parmak izi kuruluysa önce o parmak izini ve ekran kilidini iptal edin daha sonra yeniden ekran kilidi ve parmak izi ayarlayin ve parmak izini ayarladiktan sonra gelen seçenekler var oradan gizlilik koruması ve uygulama kilidi seçeneklerini de aktif edin. Daha sonra gizli dosyalara erişmek isterken şifre ekranı geldiğinde parmak izini kullanın açılacaktır.
Baska bir yolu yokmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana yeni bir parmak izi denemeden önce sifreyi gir dedi giremedim sifremi unuttum buraya kadar tmm miz ama sifeeyi tekrar istiyor birde mi hesabini nasil eklerim
Hocam mümkün oldukça mi hesabını açık tutalım telefonda ve şifrelerimizi eşleştirelim ki olur da şifreleri unutursak sıfırlama şansımız olsun.
özel dosya desenimi unuttum mi hesabı ile ilişkilendirme miş im desenimi unuttum dediğimde de direk sıfırlamaya geçiyor sıfırlamadan nasıl kurtarırız Yardımcı olursanız çok sevinirim Teşekkürler şimdidenHocam mümkün oldukça mi hesabını açık tutalım telefonda ve şifrelerimizi eşleştirelim ki olur da şifreleri unutursak sıfırlama şansımız olsun.