Çözüldü Mi5 Delta Servis Süreci (Sonuçlandı 2 telefon)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
Hocam konularınızı birleştirdim hem delta servis hem de diğer arkadaşlarımız süreci çok daha kolay takip edebilirler.
eyvallah hocam teşekkür ederim. ama bu yapılan yanlış hocam hadi diğer cihazımda darbe vs dedik kullanıcı hatası dediler kabul ettik 4 gündür kargoaya hazırlanıyor. 2. ürün de hiç bir yerinde darbe yok yine fiyat onayı bekleniyor diyo beni aran da olmadı ne fiyatı verecekler telefonuu hiç bir yerinde darbe yok zaten 350 tl vereceğim diğer cihaza birde buna masraf çıkarıyorlar. cantara sizden rıcam kimseye referans olmayın
[doublepost=1529743019,1529690240][/doublepost]evet arkadaşlar bugun diğer hiç bir yerinde darbe olmayan cihazım için az önce arandım ve resimlerde görüldüğü gibi ufacık bir ezilme için benden tam tamına 1350 tl istediler. telefonunu arkası açılmış diye ben telefonunu arkasını telefon bozulduktan sonra kendim açtım hepsini de açmadım onun benle alakası olmadığını söyledim belki siz yamulttunuz dedim öyle dedim diye pişkin pişkin hakem heyetine gidin o zaman dediler.hakkımı helal etmiyorum bu şirkete elbet bu dünyanın ahireti de var .cantara bey sizi de tesüf ederim böyle bir şirkete referans olduğunuz için!!!

Ekli dosyalar

• 20180623_110323_dosya.jpg
    20180623_110323_dosya.jpg
    225,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 20180110_113455_dosya.jpg
    20180110_113455_dosya.jpg
    305,3 KB · Görüntüleme: 26

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
eyvallah hocam teşekkür ederim. ama bu yapılan yanlış hocam hadi diğer cihazımda darbe vs dedik kullanıcı hatası dediler kabul ettik 4 gündür kargoaya hazırlanıyor. 2. ürün de hiç bir yerinde darbe yok yine fiyat onayı bekleniyor diyo beni aran da olmadı ne fiyatı verecekler telefonuu hiç bir yerinde darbe yok zaten 350 tl vereceğim diğer cihaza birde buna masraf çıkarıyorlar. cantara sizden rıcam kimseye referans olmayın
[doublepost=1529743019,1529690240][/doublepost]evet arkadaşlar bugun diğer hiç bir yerinde darbe olmayan cihazım için az önce arandım ve resimlerde görüldüğü gibi ufacık bir ezilme için benden tam tamına 1350 tl istediler. telefonunu arkası açılmış diye ben telefonunu arkasını telefon bozulduktan sonra kendim açtım hepsini de açmadım onun benle alakası olmadığını söyledim belki siz yamulttunuz dedim öyle dedim diye pişkin pişkin hakem heyetine gidin o zaman dediler.hakkımı helal etmiyorum bu şirkete elbet bu dünyanın ahireti de var cantara bey sizi de tesüf ederim böyle bir şirkete referans olduğunuz için!!!

Hocam kusura bakmayın ama telefonun içini açtıysanız cihaz sadece Delta'da değil her yetkili servis için garanti dışı kalır. Bir de iç aksamda darbe görünüyor, açılırken zarar verilmiş gibi. Ben mi yanlış anlıyorum ve yorumluyorum acaba? Cihazı siz açmadınız mı?

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
Hocam kusura bakmayın ama telefonun içini açtıysanız cihaz sadece Delta'da değil her yetkili servis için garanti dışı kalır. Bir de iç aksamda darbe görünüyor, açılırken zarar verilmiş gibi. Ben mi yanlış anlıyorum ve yorumluyorum acaba? Cihazı siz açmadınız mı?
cihazın o kısmını ben açmadım ben sadece batarya değiştirmek için açtım baktım internetten videolara zor bir şey daha fazla açmadan kapattım tekrar.hadi diyelim ben açtım o kadar açmadım da o darbenin açılma ile ne alakası var küçücük tornavidalar ile açıyoruz neden zarar vereyim. dediğim gibi ben bu dünyada adalet olduğuna inananlardan değilim hakem heyeti vs uğraşacak da değilim yüzlerce şikayet var zaten delta servis ile ilgili hakem heyetine başvurmasına rağmen parasını telefonunu alamayan hadi tamam dedik diğer telefonda darbeler var verelim 350 tl bu telefonda hiç dışında darbe yok içinde küçücük bir darbe için 1350 tl istenir mi yeni telefon alınır o paraya be ben yapmadım ben o noktaya kadar açmadım telefonu zaten Allah şahit ben hakkımı ahirete bırakıyorum kimin payı varsa hepsine hakkımı haram ediyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cihazın o kısmını ben açmadım ben sadece batarya değiştirmek için açtım baktım internetten videolara zor bir şey daha fazla açmadan kapattım tekrar hadi diyelim ben açtım o kadar açmadım da o darbenin açılma ile ne alakası var küçücük tornavidalar ile açıyoruz neden zarar vereyim. dediğim gibi ben bu dünyada adalet olduğuna inananlardan değilim hakem heyeti vs uğraşacak da değilim yüzlerce şikayet var zaten delta servis ile ilgili hakem heyetine başvurmasına rağmen parasını telefonunu alamayan küçücük bir darbe için ki telefonun dışında darbe vs hiç bir şey yok 1350 tl istenir mi yeni telefon alınır o paraya be ben yapmadım ben o noktaya kadar açmadım telefonu zaten Allah şahit ben hakkımı ahirete bırakıyorum kimin payı varsa hepsine hakkımı haram ediyorum.
Hocam galiba anlatamadım... Cihazların arkasında garanti etiketleri bulunur, bu etiketler zarar gördüğünde cihaz açıldığında o cihaz garanti dışı olur ve yetkili servisler bakmaz. Bu sadece telefonlar değil televizyondan buzdolabına, cep radyosundan el fenerine her elektronik cihaz için geçerlidir. Servis firması da fark etmez. Hatta ülke de fark etmez tüm dünyada aynı şekildedir. Darbe olup olmamasından da öte cihazı siz açmışsınız. Normal şartlarda yardımcı olmaya, sorunu çözmeye çalışırdım ama bu durumda benim de elimden bir şey gelmez... Geçmiş olsun.

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
Hocam galiba anlatamadım... Cihazların arkasında garanti etiketleri bulunur, bu etiketler zarar gördüğünde cihaz açıldığında o cihaz garanti dışı olur ve yetkili servisler bakmaz. Bu sadece telefonlar değil televizyondan buzdolabına, cep radyosundan el fenerine her elektronik cihaz için geçerlidir. Servis firması da fark etmez. Hatta ülke de fark etmez tüm dünyada aynı şekildedir. Darbe olup olmamasından da öte cihazı siz açmışsınız. Normal şartlarda yardımcı olmaya, sorunu çözmeye çalışırdım ama bu durumda benim de elimden bir şey gelmez... Geçmiş olsun.
hocam o darbenin benim yaptığımın garamtisini bana verebilirmisiniz telefonun hiç bir yerinde ezik vs yok bende o noktaya kadar açmadım telefonu nasıl oluyorda o darbe oluyor ?? neyse uzatmanın anlamı yok tamam hocam dediğim gibi ben hakkımı helal etmiyorum bunun ahireti var insanlar kolay para kazanmıyor 1350 tl istiyorlar utanmadan size de başarılar Delta Servis 2 2 cihazımında geri gönderimini hemen yapın bugun ahirette hesaplaşacağız sizinle!

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
[doublepost=1529743019,1529690240][/doublepost]evet arkadaşlar bugun diğer hiç bir yerinde darbe olmayan cihazım için az önce arandım ve resimlerde görüldüğü gibi ufacık bir ezilme için benden tam tamına 1350 tl istediler. telefonunu arkası açılmış diye ben telefonunu arkasını telefon bozulduktan sonra kendim açtım hepsini de açmadım onun benle alakası olmadığını söyledim belki siz yamulttunuz dedim öyle dedim diye pişkin pişkin hakem heyetine gidin o zaman dediler.hakkımı helal etmiyorum bu şirkete elbet bu dünyanın ahireti de var .cantara bey sizi de tesüf ederim böyle bir şirkete referans olduğunuz için!!!

hocam o darbenin benim yaptığımın garamtisini bana verebilirmisiniz telefonun hiç bir yerinde ezik vs yok bende o noktaya kadar açmadım telefonu nasıl oluyorda o darbe oluyor ?? neyse uzatmanın anlamı yok tamam hocam dediğim gibi ben hakkımı helal etmiyorum bunun ahireti var insanlar kolay para kazanmıyor 1350 tl istiyorlar utanmadan size de başarılar Delta Servis 2 2 cihazımında geri gönderimini hemen yapın bugun ahirette hesaplaşacağız sizinle!

O noktaya kadar açmadım diyorsunuz. Okey.. Ama cihazın içini açtığınızı kabul ediyorsunuz. Buda teknik servis prosedürü olarak ürünün garanti dışı bırakılması için hiç bir sebep olmadığı anlamına gelir. cantara 'nın yazdığı yazılarda da olduğu gibi bu Delta'ya özel bir durum değil. Delta'yı savunmuyorum yanlış anlamayınız. Ama bende teknik servis çalışanıyım. Seagate marka hdd'lerin servisiyiz. İçi açılan hdd'leri direkt olarak garanti dışı diye müşteriye geri yolluyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt