- Adım
- kamil
- Cihazım
- Mİ5
- Konular
- 26
- Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah hocam teşekkür ederim. ama bu yapılan yanlış hocam hadi diğer cihazımda darbe vs dedik kullanıcı hatası dediler kabul ettik 4 gündür kargoaya hazırlanıyor. 2. ürün de hiç bir yerinde darbe yok yine fiyat onayı bekleniyor diyo beni aran da olmadı ne fiyatı verecekler telefonuu hiç bir yerinde darbe yok zaten 350 tl vereceğim diğer cihaza birde buna masraf çıkarıyorlar. cantara sizden rıcam kimseye referans olmayınHocam konularınızı birleştirdim hem delta servis hem de diğer arkadaşlarımız süreci çok daha kolay takip edebilirler.
[doublepost=1529743019,1529690240][/doublepost]evet arkadaşlar bugun diğer hiç bir yerinde darbe olmayan cihazım için az önce arandım ve resimlerde görüldüğü gibi ufacık bir ezilme için benden tam tamına 1350 tl istediler. telefonunu arkası açılmış diye ben telefonunu arkasını telefon bozulduktan sonra kendim açtım hepsini de açmadım onun benle alakası olmadığını söyledim belki siz yamulttunuz dedim öyle dedim diye pişkin pişkin hakem heyetine gidin o zaman dediler.hakkımı helal etmiyorum bu şirkete elbet bu dünyanın ahireti de var .cantara bey sizi de tesüf ederim böyle bir şirkete referans olduğunuz için!!!