- Adım
- Ertuğrul
- Cihazım
- Mi5 pro
- Konular
- 11
Yok yine olmadı hocam..64bit pc deLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmi flash ile deneyin.
Yok yine olmadı hocam..64bit pc deLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmi flash ile deneyin.
Güç tuşuna basılı tutunca 9008 den çıkmıyor mu?Yok yine olmadı hocam..
rom yüklemesi bittikten sonra çıkıyor zaten 9008'den hocam kendisiGüç tuşuna basılı tutunca 9008 den çıkmıyor mu?
işin anlamadığım kısmı dün gece youtubede video açtım uyudum sabah kalktığımda 9008 vardı rom yükledim şuan zaten bilgisayar 9008 olarak görmüyor. Ekte ki gibi görüyor.Güç tuşuna basılı tutunca 9008 den çıkmıyor mu?
Geçmiş olsun hocam, cihazın adreno görüntü çipi yanmış galiba.işin anlamadığım kısmı dün gece youtubede video açtım uyudum sabah kalktığımda 9008 vardı rom yükledim şuan zaten bilgisayar 9008 olarak görmüyor. Ekte ki gibi görüyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
peki öyle birşey olsa bildirim ledide mi çalışmaz?Geçmiş olsun hocam, cihazın adreno görüntü çipi yanmış galiba.
Elimde aynı durumda bir cihaz var. Led bir çalışıyor bir çalışmıyor kafasına göre. Ekranda hiç görüntü yok.peki öyle birşey olsa bildirim ledide mi çalışmaz?
ayrıca tekrar unlock ile bootloader kilidini kaldırmak istedim %50'de kaldı normal mi?
cok mu pahali olur yapmak icin daha 1 ay bile olmadi garantiyi arayayim yarinElimde aynı durumda bir cihaz var. Led bir çalışıyor bir çalışmıyor kafasına göre. Ekranda hiç görüntü yok.
Anakart değişiminden başka çaresi yok. Garanti bir yol sunar size inşallah.cok mu pahali olur yapmak icin daha 1 ay bile olmadi garantiyi arayayim yarin
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umarım garanti dışı gibi bir saçmalığa girmezler birde az çok bilginiz vardır belki 128 gb hdd ve 4 gb ram lik anakart sizce nasıl bir fiyat aralığındadır?Anakart değişiminden başka çaresi yok. Garanti bir yol sunar size inşallah.