Mi5 Brick Oldu

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam s.a bende bu konu üzerinden bir soru sormak isterim vaktinizi almaycaksam. bir cihaz aldım rom ve imei tamiri yaptırdım ama yapan arkadaş beta 7.6 rom yüklemiş wifi çalışmıyor. şimdi diğer arkadaş tarif ettiğiniz gibi fastboot rom yüklesem cihaz sıkıntısız çalışır mı ?

yoksa onun haricinde bir şey yapmam gerekir mi?
Yukarıda linkini attığım fastboot romu indirip mi flash ile kurarsanız sorunsuz çalışacaktır.

ReeKeeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eRc
Cihazım
Yok
Konular
0
ottway arkadaş gibi benimde telefon güncellemeden sonra mi yazısında takılı kaldı buradakı yorumlara bakarak mi flash programını kurdum ve zenex arkadaşın verdiği linki indirdim kurma çalıştığımda hata verdi yardımcı olabilecek var mı ?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
ottway arkadaş gibi benimde telefon güncellemeden sonra mi yazısında takılı kaldı buradakı yorumlara bakarak mi flash programını kurdum ve zenex arkadaşın verdiği linki indirdim kurma çalıştığımda hata verdi yardımcı olabilecek var mı ?

Hocam c ye direk dosya isminde atmayın. Rom klasörü oluşturun arsivden cikan dosyayi rom klasorune atin deneyin

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

Cihazın bootloader kilidi kapalı galiba? Bootloader kilidi kapalıyken romu kuramazsınız. Cihazı edl ye alıp kurmanız gerekecek. Forumda edl kablosu yapımı ile ilgili video var bir usb uzatma kablosu alıp o videodaki adımlarla edl kablosu yapabilirsiniz.

ReeKeeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eRc
Cihazım
Yok
Konular
0
Cihazın bootloader kilidi kapalı galiba? Bootloader kilidi kapalıyken romu kuramazsınız. Cihazı edl ye alıp kurmanız gerekecek. Forumda edl kablosu yapımı ile ilgili video var bir usb uzatma kablosu alıp o videodaki adımlarla edl kablosu yapabilirsiniz.

bootloader kilidi hakkında bilgim yok bu işlerden pek anlamam cihazı n 11 den aldım güncelleme yapalım derken yazıda kaldım

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
bootloader kilidi hakkında bilgim yok bu işlerden pek anlamam cihazı n 11 den aldım güncelleme yapalım derken yazıda kaldım
Dediğim gibi bootlaoder kilidiniz kapalı bir adet uzatma kablosu alıp Edl kablosu haline getirmeli ve cihaza rom atmalısınız veya cihazı bana ulaştırabilirsiniz.

ertugrulgul__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi5 pro
Konular
11
Arkadaşlar benim sorunum şu ekrandan tepki yok bildirim ışığında felan tepki yok MiFlash ile rom kurdum. Kurulum tamamlandı fakat yine ekranda, bildirim ışığında değişiklik olmadı açılmıyor halen telefon.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar benim sorunum şu ekrandan tepki yok bildirim ışığında felan tepki yok MiFlash ile rom kurdum. Kurulum tamamlandı fakat yine ekranda, bildirim ışığında değişiklik olmadı açılmıyor halen telefon.
9008 de mi görünüyor cihaz yoksa ses kısma güç ile fastboot a giriyor pc fastboot ta görüyor ama ekranda görüntü yokmu.

ertugrulgul__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi5 pro
Konular
11
9008 de mi görünüyor cihaz yoksa ses kısma güç ile fastboot a giriyor pc fastboot ta görüyor ama ekranda görüntü yokmu.

Aynen 9008'de görüyor rom kurabiliyorum miflash ile hatta ektede görünüyor yüklediğim ama yine açılmadı

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    211,1 KB · Görüntüleme: 44

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım