Yardım Mi5 almak istiyorum lütfen yardım

19goztepe25

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
mi5
Konular
1
Arkadaşlar hayırlı forumlar mi5 satın almak istiyorum ama bazı cihazların güncelleme almadıgını düzeltmenin biraz karmaşık oldugu belirtiliyor ayrıca bazı satıcılar quick charge 3.0 göndermedikleri de belirirtiliyor. Tavsiyelerinizle bana yol gösterirseniz sevinirim. Cihaza kendimiz global rom kurunca garanti dışı kalıyor mu ve ya tüm bu sorunlarla karşılaşmamak adına hangi satıcıyı önerirsiniz? teşekkür ederim şimdiden

enverdv

Bosch Test Equipment Service Engineer
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Uzman Tekniker
Konular
20
Vodafone TR kullanyorum 4G full :)
Tabi çekmediği ve otomatik olarak WCDMA'ya geçtiği de oluyor. O da Vodafone'dan kaynaklı bir problem.

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
mi5 wifi sorunu milyon kiside var xd forumlarda cozum ariyanlara bakabilirsiniz bende aradim bir ara xda da ama malesef yazilimsal bir sey degil anten gucsuz
hatta telefonu yatik tutarken yani oyun vs oynarken wifi hic cekmiyor ilginc bir sorun
bu linke bir bakin anlicaksiniz isterseniz en az 10 forumdan link yollarim
Boyle sıkıntılarında nedense hep bilincsiz kullanıcıların basına gelmesi neden olabilir. Bide verdigin 1200 tl bir para git 1200 tl ye samsung al bakalim mi5 ile esdegermi. Cok wifi obu beklentiniz var cihazdan. Diyorum oyle beklentisi olan gitsin gm5 plus alsin. Wifide ben yasamiyorum yasayanlar icinde soyliyim yani bi wifi icin bunu alma kimsenin demeye hakkı yok

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
mi5 icin uyari niteliginde eksilerini soylemek gerek ki alacak arkadaslar pisman olmasin veya. mi5s icin

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
mi5 icin uyari niteliginde eksilerini soylemek gerek ki alacak arkadaslar pisman olmasin veya. mi5s icin
Hocam bizim ters oldugumuz konuda bu. Boyle sıkıntılar bizde yok. Ya cok sey beklediginizden az geliyor yada cihazlarinizda vardi bisy yada miuinin eski surumleriydi buna neden olan. Ben suan kullaniyorum yok oyle bi durum.

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Hocam bizim ters oldugumuz konuda bu. Boyle sıkıntılar bizde yok. Ya cok sey beklediginizden az geliyor yada cihazlarinizda vardi bisy yada miuinin eski surumleriydi buna neden olan. Ben suan kullaniyorum yok oyle bi durum.

alakasi yok kardes her markA model kullandim yani gerçekten sorunlari var mi5 modelinin benim gibi wifi cok kullanan kisiler uzak durmasi gerek diye dusunuyorum ve agir islerde calisan kisiler cunki ekran cok kirilgan
en sevdigim mi5 bana hayal kirikligi yasatti beklentilerim belliydi internet hizi en iyi dediler ekran harika dediler cok hizli ve donma yasanmiyor dediler xiaomi ve tanitim videolarinda efsane gibi gosterdiler bende tipine hasta olup gidip hemen almistim ama soylentilerden ibaret yok internet cat 12 mış cok hizliymis vs wifi cekmedikten sonra napim hizini :) kullanilmiyor ofisimde
Ha dersen ki ( tipi yeter wifi 4g batarya ve ekranin hassasligi pek dert degil) o zaman gidip alabilir herkes:)

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
bu arada bendeki mi5s inde eksileri sunlar
1. global rom yok suan icin
2. video cekimi kaliteli ama cok hareketli haldeyken video cekimi sabit olmuyor
3. parmak izi sensoru bazen takiliyor ( bu sorun global romlarda yok)

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
alakasi yok kardes her markA model kullandim yani gerçekten sorunlari var mi5 modelinin benim gibi wifi cok kullanan kisiler uzak durmasi gerek diye dusunuyorum ve agir islerde calisan kisiler cunki ekran cok kirilgan
en sevdigim mi5 bana hayal kirikligi yasatti beklentilerim belliydi internet hizi en iyi dediler ekran harika dediler cok hizli ve donma yasanmiyor dediler xiaomi ve tanitim videolarinda efsane gibi gosterdiler bende tipine hasta olup gidip hemen almistim ama soylentilerden ibaret yok internet cat 12 mış cok hizliymis vs wifi cekmedikten sonra napim hizini :) kullanilmiyor ofisimde
Ha dersen ki ( tipi yeter wifi 4g batarya ve ekranin hassasligi pek dert degil) o zaman gidip alabilir herkes:)
Cat 12 en hizlisi. Bunun wifi ile alakasi yok. 4g ile alakasi var vede ulkemizde en kral 200-300 mgbt arasi hiz gordugu icin cat 12 nim hizinida asla alamazsin. Batarya diyosunda mi5s batarya suresi mi5 den daha kotudur bundan emin ol. Agir islerde kullaniyorum. Her turlu uygulamada var hantallık snapdragon 820 den beklemek gormek sacma. Mi5s deki islemcininde cok bi farki yok yani. Bi ghz yuksek okadar. Alacaklarada yanlis bilgi verdiginden karsit konusuyoruz.

Oyla:

SAMET555

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
FRANK555
Cihazım
mi note2
Konular
8
Arkadaslar ben mi 5splus almayi dusunuyorum iyice arastirdim iyi bir telefon gibi gorunuyor herkes olumlu ve olumsuz yorumlarini yazabilirmi yada onerilerini

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt