Yardım Mi5 almak istiyorum lütfen yardım

19goztepe25

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
mi5
Konular
1
Arkadaşlar hayırlı forumlar mi5 satın almak istiyorum ama bazı cihazların güncelleme almadıgını düzeltmenin biraz karmaşık oldugu belirtiliyor ayrıca bazı satıcılar quick charge 3.0 göndermedikleri de belirirtiliyor. Tavsiyelerinizle bana yol gösterirseniz sevinirim. Cihaza kendimiz global rom kurunca garanti dışı kalıyor mu ve ya tüm bu sorunlarla karşılaşmamak adına hangi satıcıyı önerirsiniz? teşekkür ederim şimdiden

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
sağolun arkadaşlar.Son sorum kusura bakmayın :) hızlı şarj adaptörü yokmu heralde.Doğru mu ? Doğruysa hangi adaptör ile çözebiliriz bu sorunu ? birde 32/64 bit olayı nedir.hangilerinde 64 bit var

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
sağolun arkadaşlar.Son sorum kusura bakmayın :) hızlı şarj adaptörü yokmu heralde.Doğru mu ? Doğruysa hangi adaptör ile çözebiliriz bu sorunu ?
Quick charge 3.0 desteklemiyor gelen adaptor. Akerin veya green chargenim quick charge 3.0 destekli adaptorleri var. Quick charge 3 adaptor yaz karsina cikar :D

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Quick charge 3.0 desteklemiyor gelen adaptor. Akerin veya green chargenim quick charge 3.0 destekli adaptorleri var. Quick charge 3 adaptor yaz karsina cikar :D

peki hocam 32/64 bit hangisinde hangisi var ?

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
peki hocam 32/64 bit hangisinde hangisi var ?
32/64 gb danmi bahsediyorsun. Mi5 64bit mimariye sahip. Gb olarak bashediyorsanda ben 64 kullaniyorum. 32 yetmez bana. Alicaksan hic sıkıntı yasamak istemiyorsan 64 tavsiyemdir.

Oyla:

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
32/64 gb danmi bahsediyorsun. Mi5 64bit mimariye sahip. Gb olarak bashediyorsanda ben 64 kullaniyorum. 32 yetmez bana. Alicaksan hic sıkıntı yasamak istemiyorsan 64 tavsiyemdir.

gb değil hocam bit olarka bahsediyorum.Hepsi 64 bit değilmi.

Oyla:

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
H
ilk olarak merhaba
mi5 yerine mi5s almanizi ısrarla tavsiye ederim
Guncelleme konusunu fazla takmayın xiaomi kolay kurulumu
mi5 kullandım 1 ay sonra sattim mi5s aldim cok memnunum m5 eksileri saglam degil- ekran arizasi cok fazla piyasada-wifi cekim gucu berbat- 4g yok vs bunlari bilin almadan önce :) aldigima pisman oldugun ilk xiaomi telefondur mi5
tip olarak en iyisi en karizmasi yigidi öldür hakkını yeme :)
Hocam mi5 kullandiginiza emin misiniz. Ekran arızası , sağlam değil , 4g sorunu yazmışsınız. Ben mi5 Pro beyaz ve şuan siyahini kullanıyorum. Dediginiz problemleri sağlamlık hariç yasamadim . Bu arada wi-fi bir çok telefona göre daha kaliteli en azından benimkisi öyle. Sağlamlığı gelince telefonu ne amaçla kullandığınızı bilmiyorum o yüzden yorum yapmayacağım. Ben telefon olarak kullanıyorum ve gayet başarılı bir urun.

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
2 tane mi5 degistirdim xd ikiside ayni telefoncu kardesim ama seramik olani denemedim kardeş Ekrana parmakla azbir baski uygula bak kardesim ekran glassi esnek sert degil bu nedenle ekrana baski uyguluyor 4g sorunlu demedim sadece turkcell de var 4g xd wifide dedigim gibi zayif 4 telefonla denedim lg/samsung/iphone/mi5s bunlar 3 dis cekiyor benim ofiste ama mi5 1 dis bazen 2 dis cekiyordu Buyuk bir hayranlikla be beklentiyle aldigim mi5 i 1 ayda 2 tane denedim ayni sorunlar o nedenle 1500tl ye aldigim mi5 i 100ptl ye satip mi5s aldim global rom haric hic bir eksi tarafini goremedim Gonul isterdiki mi5 tipinde olsaydi mi5s :)

Son düzenleme:
Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
2 tane mi5 degistirdim xd ikiside ayni telefoncu kardesim ama seramik olani denemedim kardeş Ekrana parmakla azbir baski uygula bak kardesim ekran glassi esnek sert degil bu nedenle ekrana baski uyguluyor
Ekrana sert basinca ekranda ısık sızması oluyor. Boyle bir cihaz icin normal birsey.

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
H

Hocam mi5 kullandiginiza emin misiniz. Ekran arızası , sağlam değil , 4g sorunu yazmışsınız. Ben mi5 Pro beyaz ve şuan siyahini kullanıyorum. Dediginiz problemleri sağlamlık hariç yasamadim . Bu arada wi-fi bir çok telefona göre daha kaliteli en azından benimkisi öyle. Sağlamlığı gelince telefonu ne amaçla kullandığınızı bilmiyorum o yüzden yorum yapmayacağım. Ben telefon olarak kullanıyorum ve gayet başarılı bir urun.
vodafone hat tak dene kardeş 4g cekecekmi :)

Oyla:
Üst Alt