Yardım Mi5 ahize sesi az

ligtv39

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
salman
Konular
4
Telefonu ilk aldığımda çin romu vardi bangır bangır ahizeden ses geliyordu cok memnundum.Guncel romu kurdum ses cok kısaldı root attim telefona dolby atmosu yukledim sesi artırmak için ahizenin sesi artmiyor.Ne yapmam gerek?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Cihaz yurtdışından gelme yani servisi yok telefon ilk geldiğinde çin romu vardi ahize sesi cok fazlaydi kismak zorunda kaliyordum acaba o romu nasil tekrardan bulabilirim
Buyurun...ÇİN Romunda SES takrar yükselirse, haber verin Lütfen, aynı sorunu yaşayanlara da tavsiye ederiz

Oyla:

ligtv39

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
salman
Konular
4
Buyurun...ÇİN Romunda SES takrar yükselirse, haber verin Lütfen, aynı sorunu yaşayanlara da tavsiye ederiz

Hocam ses dosyasıni paylastiniz sanmıştım hangi romu kuracagim bilmiyorum bu siteyi kurcalamistim.Bu sorunu yaşayan nasıl olmaz.

Oyla:

MrvaN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MrvaN
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Bendede mi6 var aynı şehilde ahizeden çok çok düşük ses geliyor :( Delta Servis 1 Delta Servis 1 garantili, cepport 'dan almıştım telefonu sizce sorun ne olbiliro donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? 9.5 kararlı sürümünü kullanıyorum

Oyla:

selamnaber

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi5s
Konular
4
Sorun bir tek bende sanıyordum..
Artık konuşurken duyamayacak seviyeye kadar düştü ahize sesi. Suya falan da düşürmediğim için benden kaynaklı bir problem olmadığını düşünüyordum tam da, demek ki birçok kişi aynı problemle karşılaşıyormuş. Çözüm önerisi olanlar lütfen tavsiyede bulunsun..

Oyla:

ligtv39

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
salman
Konular
4
Arkadaşlar yok mu bunun çözümü ?
Telefonu ilk aldığımda çin rom vardı müthiş ses veriyordu sonra güncelledik sorun yaşıyoruz.
O romu bulabilsem keşke.

Oyla:
Üst Alt