Yardım Mi4S hakkında ve 450$ fiyat çeken satıcılar

• Konbuyu başlatan tr06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 31
  • Görüntüleme 3K

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Konuyu bu başlık altında açıyorum ama yanlış bölüm sıkıntısı olmaz umarım. Mi4S'i gözüme kestirdim, kısmetse almayı düşünüyorum inşallah. Şimdiden araştırmaya başladım, yurt dışı cihaz getiren (forumdan değil) bir kişi 450 $ fiyat çekti bana. 260 $ ve GLOBAL fiyatı belirlenen bir cihazı zaten 260$ dan galiba alamayız da, bu kadar uçuk fiyatlar karşımıza çıkıyor. Henüz yeni olmasını göz önünde bulunduruyorum cihazın ayrca, fiyatı da buna paralel olarak görsem de yine de çok uçuk değil mi sizce de? Ve, Mİ4S'in Rom sıkıntısı olduğunu, henüz TÜRKÇE olmadığını, desteklemediğini, cihazın imei kırılmasının henüz güç olduğunu, her şeyin bir ay içinde netleşeceğini duydum. Fiyatı ve rom hakkında. Siz ne düşünüyosunuz bu durum hakkında?

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Adamlar halkı neden söylesinler ki zaten gümrükte sıkıntı var aliexpress te Türkiye ye telefon satışı yapılmıyor birkaç tane el altından satış yapan var onlara ifşa olursa posta ile satış yapmak hayal olur inan sende öyle bir satıcı bulsan sır gibi saklarsın ben en az 20 satıcıya mesaj attım hep olumsuz oldu

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen hocam bendede aynı şeyler var şuan elimde hatta biriyle cihazı söküp yollaması yönünde konuştum ama nafile

Oyla:

excalance

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
4
Suan itibariyle hicbiri turkiyeye gonderemiyo

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt