Yardım Mi4S hakkında ve 450$ fiyat çeken satıcılar

• Konbuyu başlatan tr06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 31
  • Görüntüleme 3K

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Konuyu bu başlık altında açıyorum ama yanlış bölüm sıkıntısı olmaz umarım. Mi4S'i gözüme kestirdim, kısmetse almayı düşünüyorum inşallah. Şimdiden araştırmaya başladım, yurt dışı cihaz getiren (forumdan değil) bir kişi 450 $ fiyat çekti bana. 260 $ ve GLOBAL fiyatı belirlenen bir cihazı zaten 260$ dan galiba alamayız da, bu kadar uçuk fiyatlar karşımıza çıkıyor. Henüz yeni olmasını göz önünde bulunduruyorum cihazın ayrca, fiyatı da buna paralel olarak görsem de yine de çok uçuk değil mi sizce de? Ve, Mİ4S'in Rom sıkıntısı olduğunu, henüz TÜRKÇE olmadığını, desteklemediğini, cihazın imei kırılmasının henüz güç olduğunu, her şeyin bir ay içinde netleşeceğini duydum. Fiyatı ve rom hakkında. Siz ne düşünüyosunuz bu durum hakkında?

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
2 ay sonra, Nisan ayı içinde düşünüyorum almayı zaten. Parasını ayırmama rağmen. Şimdiden bu fiyatlardan asla almam. Haklısınız. 260 $ ise, 350 $ yap hadi, 450 $ nedir!.. Mİ5'e de 700 $ derler bunlar.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Yabancı sitelerde 300-350 dolar arası. Tabi Türkiye ye gelmiyor o ayrı :D mi5 Pro 700 dolar bile gördüm gerçekten şuanda çok abes fiyatlar var

Oyla:

excalance

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
4
Hocam biraz bekleyiniz. Belki nisan ayının ortasına doğru 1-2 tane getirebilirim. Önce kendime ve kardeşim Bykatre ye mi5 temin edeyim gerisini halledeceğiz. 450$ fiyat ile amiral gemisi alıyorsunuz hiç acele etmeyiniz derim.
bende isterim kardeş o fıyattan almısken pro alalımda uzun sur kullanalalım

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu fiyatları isteyen arkadaşlar, orada yediği, içtiği şeyleri, taksi, otobüs ve bilimum masraflarını da cihaz maliyeti diye sayıp amme hizmeti yaparak sadece 80TL, 100TL kar ile satış! yapıyorlar. Yaptığınız şey çok ayıp, kanemici olduklarını ima ederek arkadaşların şevklerini kırıyorsunuz sonra buraya cihaz getirmiyorlar. Biz mahrum kalıyoruz. :D

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Bu fiyatları isteyen arkadaşlar, orada yediği, içtiği şeyleri, taksi, otobüs ve bilimum masraflarını da cihaz maliyeti diye sayıp amme hizmeti yaparak sadece 80TL, 100TL kar ile satış! yapıyorlar. Yaptığınız şey çok ayıp, kanemici olduklarını ima ederek arkadaşların şevklerini kırıyorsunuz sonra buraya cihaz getirmiyorlar. Biz mahrum kalıyoruz. :D

0982, member: 1"]hala[/QUOTE]

Bu İRONİ'ye de alınmasınlar şimdi mazallah :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam bir yandan da fena olmuyor... Dün diğer markaların marka değerinden, firmaların yaptıkları diğer harcamaların tüketiciye yansıtılmasının son derece normal olduğunu ve hak sayıldığını söyleyen bir kullanıcımız vardı. Madem ki firmalara böyle bir hak tanıyan bir mantık bizim ülkemizde kendine kök salmış durumda... Atalarımız boşuna her topal satıcının kör alıcısı vardır dememişler galiba :)

Oyla:

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
aliexpress mi4s beyaz ve altın renk 339.99USD koymuşlar stok hakkında pek bir bilgi yok satıcıya mail attım stok ve fiyat pazarlığı için cevap gelince burdan paylaşırım satıcı bu arada Türk arkadaşım 3 tane mi4 almıştı aynı satıcıdan en azından şimdilik sağlam satıcı ve sipariş üzerine açıyor aliexpress de

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
aliexpress mi4s beyaz ve altın renk 339.99USD koymuşlar stok hakkında pek bir bilgi yok satıcıya mail attım stok ve fiyat pazarlığı için cevap gelince burdan paylaşırım satıcı bu arada Türk arkadaşım 3 tane mi4 almıştı aynı satıcıdan en azından şimdilik sağlam satıcı ve sipariş üzerine açıyor aliexpress de
Hocam hangi satıcı link atar mısın

Oyla:

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Hocam hangi satıcı link atar mısın

Hocam lin atarım tabikide şuan resmi olarak satmıyor sipariş üzerine açıyor en iyi fiyatı almaya çalışıyorum siteden talep olursa satıcıyla konuşucam mail yoluyla haberleşiyoruz şuan sadece beyaz ve altın regi mevcut siyah malesef henüz ellerinde yok

Oyla:
Üst Alt