Qualcomm port10 olarak sorunsuz görünüyorCihazı fastboot moda alıp bilgisayara bağlamış olmanız gerekiyor. Eğer bağladıysanız cihazı bilgisayar tanımıyor, driver sorunu var demektir. Cihazı fastboot a alıp bilgisayara bağlayın ardından aygıt yöneticisinde ne olarak göründüğünü veya görünüp görünmediğini yazın ki bir şey diyebilelim.
Tamam hocam com port olarak görünüyorsa mi flashı açıp yüklemeye başlayın.Qualcomm port10 olarak sorunsuz görünüyor
team verin bakalım hocamQualcomm port10 olarak sorunsuz görünüyor
Bu işlem cihazı edl moduna almak için gereken işlem. Cihazı kapalı gibi olduğuna bakmayın. Bilgisayarınız cihazı görüyordur. Mi flash ile romunuzu yükleyin.Arkadaşlar merhaba,
Mi4S telefonumda başlıktaki işlemleri uygulamaya çalıştım fakat şu an telefon açılmıyor. İşlemlere başladığımda %65 şarjım vardı. En son telefon kapandı ve daha da açamıyorum. Şarja taktım şarj ışığı da yanmıyor. Herhangi bir tepki yok telefonda. Gece gece çok moralim bozuldu. Problem nedir acaba? Aşağıdaki işlemlerin ötesine geçemedim.
İşlemler
Mi flash uygulamasını yükleyin
Cihazı ses kısma + güç tuşu ile download moda alın ve PC ye bağlayın
İndirdiğiniz rom dosyası içinde ki Mi4S EDL.cmd dosyasına tıklayın telefonunuz kapanacak ve siyah bir ekran gelecek
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar merhaba,
Mi4S telefonumda başlıktaki işlemleri uygulamaya çalıştım fakat şu an telefon açılmıyor. İşlemlere başladığımda %65 şarjım vardı. En son telefon kapandı ve daha da açamıyorum. Şarja taktım şarj ışığı da yanmıyor. Herhangi bir tepki yok telefonda. Gece gece çok moralim bozuldu. Problem nedir acaba? Aşağıdaki işlemlerin ötesine geçemedim.
İşlemler
Mi flash uygulamasını yükleyin
Cihazı ses kısma + güç tuşu ile download moda alın ve PC ye bağlayın
İndirdiğiniz rom dosyası içinde ki Mi4S EDL.cmd dosyasına tıklayın telefonunuz kapanacak ve siyah bir ekran gelecek
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir