Mİ4C ROM VE KASMA SORUNU

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Telefonun guclu 2 islemci cekirdegi (1.8ghz) 45 dereceye gelince otomatik kendini kapatıyor ondan dusuk skor alıyorsunuz. Telefonu iyice soğukta bekletin ve testi tekrarlayın.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zannetmem hcoam. :)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yabancı forumlarda okudum hocam 20k civarı alanlar varmıs islemci ısınınca iki yuksek cekirdeği kapatıyor ondan dolayı dusuk alıyor arkadaslar antutudan. Tekrar rast gelirsem link paylasırım sizde google da mi4c thermal engine conf yazarak aratın rast gelirsiniz

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadir666

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kadir
Cihazım
mi4c
Konular
1
hocam antutudan dusuk almak degil sorun cihazda kasmalar mevcut bi kez daha yaptim 41 bin puan aldi rom yuklemem lazim yanliz buyuk ihtimal kilitli telefon

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
bu sorun bende de var. genel olarak kasma sorunu. daha gecen hafta xiaomi.eu daki son romdan bir oncekini yukledim. indirme sayisi oldukca yuksek oldugu icin. bundan once lg optimus g kullaniyordum. acin 2 telefonu karsilayin. 3 boyutlu bir oyundan da bahsetmiyorum. magic rush : heroes adinda bir oyun var play store da. eski telefonuma gore bildigin kasiyor. 3 senelik lg banamisin demezdi zehir gibi calisirdi. simdi bunda snapdragon 808 varda bu kasiyorsa, rom da bir sorun vardir. bu gidisle kitkat olan bir rom yukleyip onu denicez. bu arada sorun sadece oyunda degil. en basitinden watsapp bile kasiyor. telefon cok zorlaniyormus gibi isiniyor falan ekstra enerji tuketiyor tabi bu isinma sebebiyle. sarj suresini de kisaltiyor.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Acaba wipelerde mi sıkıntı yaşıyorsunuz? Aynı telefonu bizde kullanıyoruz sıkıntı yok ama. :)

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
alalı 4 ayı geçti sanırım daha hiç kasma takılma yaşamadım çok fazla rom mod vs yüklediğim halde. tek canımı sıkan batarya gitgide kötüye gidiyor neden anlamış değilim. 3000 mah batarya 4.5 saatten daha fazla süreler vermeli derken her geçen gün dahada düşüyor.

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
twrp de normal olan wipe'i yaptim iste. internal storage harici wipe atiyordu. sonra romu flashlayip telefonu actim. ama kasmanin kesinlikle yavasliktan oldugunu dusunmuyorum. yazilimsal bir sorun var bence

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
twrp de normal olan wipe'i yaptim iste. internal storage harici wipe atiyordu. sonra romu flashlayip telefonu actim. ama kasmanin kesinlikle yavasliktan oldugunu dusunmuyorum. yazilimsal bir sorun var bence

Hocam o zaman telefonu komple sıfırlayıp yeniden rom yükleyin.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ZenonTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Galaxy S4
Konular
7
Hocam büyük ihtimal romda optimizasyon sorunu olmuştur.Veya Çok uygulama yüklemekte telefonu zorluyabilir

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
ekran da çok hızlı kapanıyor. lg de gözlerin telefona baktığını anlayıp ekranı kapatmıyordu. bunda öyle bir özellik varmı? nerden açarım vs.vs.

Üst Alt