Mİ4C ROM VE KASMA SORUNU

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Tekrar dedigim gibi bence sizin cihazda donanimda var bir problem. Yurtdışı cihaz almanin en büyük riskide bu dediginiz dogru da zaten Çin için cikan bir cihaz bu yani biz bilerek isteyerek aldik, aldiktan sonra cokta konusmaya gerek yok. Elektronik sans isi bicok kişinin cihazi sorunsuz. Cihazin bence tek sorunu batarya onunda rom üstünde oynayarak çözen cok.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
Cyanogen falan kurup denicem bide. Belki cozer

Telefonda performans modu gibi birşey varmi ??

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

cerkez57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Samsung S3
Konular
0
Ben twrp recovery ile temiz kurulum yaptığım romda sorun yaşamıştım, önce romda hata olduğunu düşündüm sonra aynı romu philz_touch recovery ile yükledim sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Tabi benim cihaz Samsung S3.. Recoverynizde sorun olabilirmi? Aynı cihazı sorunsuz kullanan arkadaşlar acaba hangi recovery nin hangi sürümünü kullanıyorlar??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

drfg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
FATİH GÖKSAY
Cihazım
XİAOMİ Mİ 4C
Konular
0
Mi 4c hepsiburada dan bugün aldım. Jelatinini açmadım bekliyorum. Burada yazılanları okuyunca bu telefonda bazı sıkıntılar var galiba. Rom kaynaklı dilin tam Türkçeye çevrilememesi, navigasyonun çalışmaması, ısınma problemi ve ısınmaya bağlı işlemcinin kendisini kapatıp hızının düşerek kasma yapması ve yine ısınma nedeniyle pil performansının düşmesi gibi. Büyük ihtimalle telefonu geri iade edecem gibi. Bir de sar değeri yüksek diyorlar.

Üst Alt