mi4 yüklediğim zil sesini görmüyor

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
Merhaba, 16 gb mi4 aldım, telefon çok güzelmiş. Fakat telefona yüklediğim mp3 leri yine telefondaki dosya yöneticisinden görmeme rağmen bir türlü zil seslerini göremiyorum. 4 tane zil sesi yüklüyorum, hepsi de aynı formatta, sadece birini görebiliyorum. Daha önce kullandığım mi3, Honor 6 ve Thl 5000 de böyle bir sorun yaşamamıştım. Bunun sebebi nedir ve çözümü nasıl olacak?

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Cvp: mi4 yüklediğim zil sesini görmüyor

hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim, fakat sorunun nedenini buldum. Aslında buraya eksik bilgi yazmışım. Benim zil sesinin boyutu çok küçüktü, Ayarlar/Sistem Uygulamaları/Müzik bölümünde şöyle bir seçenek varmış, ses Dosyalarını Filtrele/Boyuta Göre İşte bu seçeneği kapatınca sorun düzeldi, füm müzik dosyaları görünür oldu. Kusura bakmayın parçanın boyutunu yazmak aklıma gelmemişti. İlgi ve yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Hocam merhaba, bende sizinle aynı sorunu yaşıyordum, mesajınızı gördüm, dediklerinizi yaptım ama yüklediğim zil sesleri müzik uygulamasında var ama zil sesleri ve bildirimler altında o yüklediğim seslere ulaşıp bildirim sesi yapamıyorum. Nasıl aştınız bu sorunu acaba.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam merhaba, bende sizinle aynı sorunu yaşıyordum, mesajınızı gördüm, dediklerinizi yaptım ama yüklediğim zil sesleri müzik uygulamasında var ama zil sesleri ve bildirimler altında o yüklediğim seslere ulaşıp bildirim sesi yapamıyorum. Nasıl aştınız bu sorunu acaba.
2 yöntem var
1-)Ayarlar>Zil sesi ve titreşim>Telefon zil sesi kısmını seçin karşınıza kendi zil sesleri çıkacak burada alt sağ taraftaki ''+ '' ya tıklayın açılan pencerede Dosyalar'a tıklayın Dahili depolamayı seçin ve eklemek istediğiniz ses dosyasını seçip tamam'a tıklayın.Burada şöyle bişey var birden fazla seçemiyorsunuz tek tek eklemeniz gerekecek.Tamam dedikten sonra diğer zil seslerinin üst kısmında eklediğiniz sesi görebilirsiniz.
2-)Diğer ve kolay yöntem yüklemek istediğiniz zil sesini vey seslerini ''Dosya yöneticisi>mıuı klasorü içindeki Ringtone klasörüne atın.Artık eklediğiniz tüm zil sesleri otamatik olarak orjinal zil sesleri kısmında görünecektir diye düşünüyorum en azından ben böyle yapıyorum.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
2 yöntem var
1-)Ayarlar>Zil sesi ve titreşim>Telefon zil sesi kısmını seçin karşınıza kendi zil sesleri çıkacak burada alt sağ taraftaki ''+ '' ya tıklayın açılan pencerede Dosyalar'a tıklayın Dahili depolamayı seçin ve eklemek istediğiniz ses dosyasını seçip tamam'a tıklayın.Burada şöyle bişey var birden fazla seçemiyorsunuz tek tek eklemeniz gerekecek.Tamam dedikten sonra diğer zil seslerinin üst kısmında eklediğiniz sesi görebilirsiniz.
2-)Diğer ve kolay yöntem yüklemek istediğiniz zil sesini vey seslerini ''Dosya yöneticisi>mıuı klasorü içindeki Ringtone klasörüne atın.Artık eklediğiniz tüm zil sesleri otamatik olarak orjinal zil sesleri kısmında görünecektir diye düşünüyorum en azından ben böyle yapıyorum.

Tamam hocam hallettim sayenizde. Çok teşekkür ederim. Neden bu kadar zahmetli bu iş anlamadım.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar şimdi şöyle bir sorun oluştu, whatsapp da bildirim sesini zegde den kendi indirdiğim seslerden birini seçince bildirim geldiğinde ses çıkmıyor sadece titriyor, fakat telefonun kendi seslerinden herhangi birini şeçtiğimde sıkıntı yok. Bu sorun yeni güncellemeyi yükledikten sonra oldu ve sadece whatsapp da bu sıkıntı. Sizce nasıl düzeltirim bu sorunu.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
2 yöntem var
Arkadaşlar şimdi şöyle bir sorun oluştu, whatsapp da bildirim sesini zegde den kendi indirdiğim seslerden birini seçince bildirim geldiğinde ses çıkmıyor sadece titriyor, fakat telefonun kendi seslerinden herhangi birini şeçtiğimde sıkıntı yok. Bu sorun yeni güncellemeyi yükledikten sonra oldu ve sadece whatsapp da bu sıkıntı. Sizce nasıl düzeltirim bu sorunu.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam bu yöntemi denediniz mi? Zil sesi

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Hocam bu yöntemi denediniz mi? Zil sesi

Hocam bende ki sorun sadece WhatsApp da, diğer uygulamalarda sonradan yüklediğim sesler çalıyor. Hayır işin ilginç tarafı güncelleme yaptıktan sonra olușan bir durum bu.

Oyla:
Üst Alt