Yardım Mİ4 Kendi kendine yeniden başlatma

homicidium

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Konular
3
Merhaba, bir süredir telefonum ara ara kendi kendine reset atıyor açılıyor bazende ardıardına resetleyip duruyor kendini sıkışıyor o döngüde, benzer sorunu yaşayan var mı? Wipe atıp telefonu tekrar kursam düzelir mi acaba?

homicidium

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımsal bir sorunu yoksa yani sorun yazılımsal ise mutlaka düzelecektir.
Hocam bir kaç kere yere düşmüştü telefonda acaba o yüzden mi diye düşünüyorum wipe işlemi bu konuda yardımcı olur mu wipe atıp tekrar kursam telefonu sorun yazılımsal ise düzelecek midir sizce? Şu anda tekrar başladı açılıp kapanma :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam bir kaç kere yere düşmüştü telefonda acaba o yüzden mi diye düşünüyorum wipe işlemi bu konuda yardımcı olur mu wipe atıp tekrar kursam telefonu sorun yazılımsal ise düzelecek midir sizce? Şu anda tekrar başladı açılıp kapanma :)
Yukarda da yazdığım gibi wipe işlemlerini yapmak, olmadı yeniden rom yüklemek, yazılmsal olan problemleri giderecektir.
Eğer telefon yere düştüyse elbette kısa devre, soğuk lehim yada temassızlık gibi sorunlara neden olabilir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

homicidium

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukarda da yazdığım gibi wipe işlemlerini yapmak, olmadı yeniden rom yüklemek, yazılmsal olan problemleri giderecektir.
Eğer telefon yere düştüyse elbette kısa devre, soğuk lehim yada temassızlık gibi sorunlara neden olabilir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk
Peki hocam böyle bir sorunda sizden teknik destek alma şansım var mıdır bilmiyorum buradan sormak mı doğru olur mesaj atmak mı ama daha sonradan benzer problemi yaşayan biri olursa yararlansın diye buradan yazıyorum

Bu arada wipe işleminde imei bilgisi sıfırlanır mı telefonda fix durumda o konuda sorun yaşar mıyım acaba

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Imei bilgileri sıfırlanmaz. Teknik destek konusunda forumdaki teknik destek bölümüne yazabilirsiniz. Benim böyle bir durumum yok maalesef.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Oyla:

ergnklcx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun KILIÇ
Cihazım
MI NOTE PRO
Konular
2
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım, rom değişikliği çözüm oldu bana hocam.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Aynı sorun bende de var arkadaşlar arada telefon kendini resetliyor, xiaomi.eu rom ve xposed kullanıyorum bunlardan kaynaklı bir durum olabilir mi acaba?

Oyla:

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
merhaba aynı sorun bende de oldu bir kaç kez farketmeden reset atmış PIN numarası ekranında iken fark ettim. Bence Android 6.0 ve 6.4.14 ile lakası var diye düşünüyorum. bu güncellemeden sonra oldu. yeni güncelleme de daha OTA dan gelmedi. Developer sürüm kullanıyorum. Bu arada telefonum yere düşmedi. ve bu olayı sadece 2 -3 kez yaptı. bu aralar yapmıyor. Teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt