Merhaba, bir süredir telefonum ara ara kendi kendine reset atıyor açılıyor bazende ardıardına resetleyip duruyor kendini sıkışıyor o döngüde, benzer sorunu yaşayan var mı? Wipe atıp telefonu tekrar kursam düzelir mi acaba?
Hocam bir kaç kere yere düşmüştü telefonda acaba o yüzden mi diye düşünüyorum wipe işlemi bu konuda yardımcı olur mu wipe atıp tekrar kursam telefonu sorun yazılımsal ise düzelecek midir sizce? Şu anda tekrar başladı açılıp kapanmaDonanımsal bir sorunu yoksa yani sorun yazılımsal ise mutlaka düzelecektir.
Yukarda da yazdığım gibi wipe işlemlerini yapmak, olmadı yeniden rom yüklemek, yazılmsal olan problemleri giderecektir.Hocam bir kaç kere yere düşmüştü telefonda acaba o yüzden mi diye düşünüyorum wipe işlemi bu konuda yardımcı olur mu wipe atıp tekrar kursam telefonu sorun yazılımsal ise düzelecek midir sizce? Şu anda tekrar başladı açılıp kapanma![]()
Peki hocam böyle bir sorunda sizden teknik destek alma şansım var mıdır bilmiyorum buradan sormak mı doğru olur mesaj atmak mı ama daha sonradan benzer problemi yaşayan biri olursa yararlansın diye buradan yazıyorumYukarda da yazdığım gibi wipe işlemlerini yapmak, olmadı yeniden rom yüklemek, yazılmsal olan problemleri giderecektir.
Eğer telefon yere düştüyse elbette kısa devre, soğuk lehim yada temassızlık gibi sorunlara neden olabilir.
Sent from my MI PAD using Tapatalk