Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, bir süredir telefonum ara ara kendi kendine reset atıyor açılıyor bazende ardıardına resetleyip duruyor kendini sıkışıyor o döngüde, benzer sorunu yaşayan var mı? Wipe atıp telefonu tekrar kursam düzelir mi acaba?
Öncelikle belirteyim telefonu hiç yere düşürmedim, ancak bende global sürümü kullanıyorum. Sanırım beta olmasından dolayı böyle şeylere alışmamız lazım.
benim mi5 kendi kendine reset atıp duruyordu delta servise gönerdim yazılım yükledik dediler gönderdiler yine aynı sorun devam ediyor tekrar gönderdim servise.telefon sıfır ve haha konuşma bile yapamadım ve 2 ay olacak nerdeyse
Bu sorun bu gün benim Mİ 4 LTE telefonumda yaşandı cihaz kendi kendine reset attı yani yeniden başladı? Fakat daha sonra düzeldi bu sıkıntı nedendir bilmiyorum. Bildigim tek şey cihazı ilk aldıgım günden beri ter temiz kullanmaktayım.
Dört aydır kullandığım Mi Redmi Pro devamlı kendini resetliyor. Delta Servise gönderdim 20 gün kaldı. EU Rom yüklendi geldi, gene aynı. Hiç bir değişiklik yok. Tüketici hakem heyetine başvuracağım.
Benim telefonumda da var aynı sorun sürekli reset atıp duruyor kısır Döngü içinde tekrarliyor durduramıyor um reset yerine girdim dursun die durmadi flashtoot girdim durmadı önce orda duruyordu yeniden başlatınca düzenliyordu şimdi oda olmuyor . Kendi kendine durana kadar yada şarj biyene kadar bekliyorum . Çözüm yokmu halen teşekürler.