Yardım Mİ4 Kendi kendine yeniden başlatma

homicidium

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Konular
3
Merhaba, bir süredir telefonum ara ara kendi kendine reset atıyor açılıyor bazende ardıardına resetleyip duruyor kendini sıkışıyor o döngüde, benzer sorunu yaşayan var mı? Wipe atıp telefonu tekrar kursam düzelir mi acaba?

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
daha önce bende benzer sorun yaşamış ve mi4 ü servise göndermiştim, Anakart değişecek dediler 20 iş gününde tamir edemedikleri için hakem heyetine başvurdum ve ücret iadesi aldım. anakarttan kaynaklanıyor sanırım reset olayı.

Oyla:

şimşek0611

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi6
Konular
0
Sabah masanin üzerinde durup dururken reset atmaya başladı hiçbir şekilde dur durak bilmeden reset atıyor ne yapmalıyım arkadaşlar durduramıyorum hiçbir şekilde format atamıyorum + - tuşlarıyla format atma yerine geliyorum fakat oraya geldiği halde bile reset atmaya devam ediyor sizce ne yapmalıyım.

Oyla:

09fr15

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
3
Sabah masanin üzerinde durup dururken reset atmaya başladı hiçbir şekilde dur durak bilmeden reset atıyor ne yapmalıyım arkadaşlar durduramıyorum hiçbir şekilde format atamıyorum + - tuşlarıyla format atma yerine geliyorum fakat oraya geldiği halde bile reset atmaya devam ediyor sizce ne yapmalıyım.
Hocam nasıl çözdün

Oyla:
Üst Alt