MI3/MI4 V7.5.1.0.MXDMIDE indirilebilir GLOBAL STABLE GEL VATANDAŞ

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
selamlar,

telefonu yeni aldım 7.00.55.00 kararlı ile geldi üstünde, ilk mesajdaki update dosyasını yükeyip telefon hafızasına attım, Güncelleyici üzerinden seçtiğimde, birşeyler ter gitti diye hata veriyor. nerede hata yapıyorum acaba? ilk adroid telefonum pek anlamıyorum açıkcası.

yardımcı olacak arkadaslara simdiden teşekkürler.
O romdan başka bir roma geçmek için MiFlash ile flashlama yapmanız gerekiyor.Aksi takdirde geçemiyorsunuz.Ben de denedim çok kez ama olmadı.MiFlash ile flashlamayı forumda bulabilirsiniz.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
selamlar,

telefonu yeni aldım 7.00.55.00 kararlı ile geldi üstünde, ilk mesajdaki update dosyasını yükeyip telefon hafızasına attım, Güncelleyici üzerinden seçtiğimde, birşeyler ter gitti diye hata veriyor. nerede hata yapıyorum acaba? ilk adroid telefonum pek anlamıyorum açıkcası.

yardımcı olacak arkadaslara simdiden teşekkürler.
Telefondaki rom resmi değil. Bu yüzden Fastboot ile Mi Flash Tool'dan resmi romu yüklemeniz gerekiyor.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ya hocam merakımdan soruyorum bu güncel sürümleri sadece miui telefonlarda mı kullanabiliyosunuz yoksa bende gm discovery var miui v7 7.3.1.0 yüklü buna da yükleyebiliyormuyuz?
Portlanırsa yükleyebilirsiniz tabiki.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hypnox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Appo
Cihazım
Mi4w
Konular
2
flashtool ile flashlanabilri olanı varmı. teli garantiye göndericemde . dokunmatik çalışmıyor . resmi olan bir rom yüklemem gerek

kronik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
volkan
Cihazım
mi4
Konular
3
beyler kusura bakmayın nereye yazacağımı bilemedim ama windowsphonedan bu telefona geçtikden sonra eziyetlerin ardı arkası kesilmiyor.

telefon kendi kendine reset atıyor gece yarısı gündüz farketmiyor günde 1 defa kesin yapıyor, kullanımda ikende de ğil durup duruken. 2 gecedir atıyor, tabi pin kodu girilmeyince telefon kapalı, iş yerinde sıkıntı cıkıyor. çözümü ne olabilir, daha önce bu sorunu yaşayan var mı?

şöyle bi konusunda buldum ama ne yapacağımı tam bilmiyorum, ilk defa android kullanıyorum. telefonu sitede anlatıldıgı üzre yanlıs hatırlamıyorsam 7.1.2 ye geçirdim sonra Güncelleyici üzerinden 7.5 e geçirdim acaba ondan mı?

birde telefona Hearthstone oyunun yükleyemiyorum. 0,97gb oyun. tam yükleme bitiyor, Goodle Play durdu hatası veriyor en az 15 kere yükledim aynı sorun, ön belleği boşalttım google playi komple sildim apk ile geri yükledim gene aynı gene aynı. lanet olsun böyle işe ya.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yazılan mesajlara biraz göz atsanız zaten herkesin 7.5.1.0 güncellemesine geçtikten sonra telefonların ikide bir resetlendiğini görecek ve suçu Windows'a atmayacaksınız. Windows yüklemeyenlerin de aynı durumda olduklarını düşününce bu biraz yanlış oluyor.
Pin kodunu kaldırırsanız diğer sorununuz da çözülmüş olacak. Resetlense bile yeniden açıldığında herkes size ulaşabilecek. Yeni güncelleme gelip bu sıkıntılar ortadan kalkarsa isterseniz yeniden Pin kodu koyarsınız.
Akıllı telefonlarda zaten pin kodu niye kullanılır ki.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Ben miui8 kullanıyorum şu an, sıkıntısıda yok gibi, ama android6 geçisinde xiaomi resmen çuvalladı.
Sorunsuz rom kullanmak isteyenler kitkat kursunlar bence, başları ağrımaz, benim kullandığım en stabil miui rom oydu, çok memnundum...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merlotuyan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Merlot
Cihazım
mi 4
Konular
0
Merhaba beyler, 2-3 gün önce xiaomi mi 4 aldım.Benim de telefonum 7.00.55.00 kararlı ile geldi.Telefon üzerindeki updater uygulamasından güncellemeleri kontrol ettiğimde uygun güncelleme yoktur uyarısıyla karşılaşıyorum ve mi nin sitesindeki 7.5.1.0 güncellemesini de yapamıyorum.Üstte bazı arkadaşlar bu durumda mi flash ile resmi rom yüklemesinden bahsetmiş.Ben açıkçası bu işlerden fazla anlayan biri değilim.Hiçbir işlem yapmadan telefonu kullanmaya devam etsem yanlış mı yapmış olurum? Telefonumdan şu an memnunum ancak bazen fazla ısınma yapıyor.Isınmanın sebebi herhangi bir rom, güncelleme yapmamış olmamdan kaynaklaıyor olabilir mi?
Yardımcı olursanız çok memnun ve minnettar olucam.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba beyler, 2-3 gün önce xiaomi mi 4 aldım.Benim de telefonum 7.00.55.00 kararlı ile geldi.Telefon üzerindeki updater uygulamasından güncellemeleri kontrol ettiğimde uygun güncelleme yoktur uyarısıyla karşılaşıyorum ve mi nin sitesindeki 7.5.1.0 güncellemesini de yapamıyorum.Üstte bazı arkadaşlar bu durumda mi flash ile resmi rom yüklemesinden bahsetmiş.Ben açıkçası bu işlerden fazla anlayan biri değilim.Hiçbir işlem yapmadan telefonu kullanmaya devam etsem yanlış mı yapmış olurum? Telefonumdan şu an memnunum ancak bazen fazla ısınma yapıyor.Isınmanın sebebi herhangi bir rom, güncelleme yapmamış olmamdan kaynaklaıyor olabilir mi?
Yardımcı olursanız çok memnun ve minnettar olucam.

güncellemeleri kontrol ettiğinde güncelleme gelmez kendin yüklemen lazım romu ayrıca romu indirip telefonun hafızasına atıp updater (güncelleyiciden ) uygulamasıyla yükleyebilirsin sitede anlatımlar ve videolar mevcut bu konuyla ilgili ısınma konusuna gelecek olursak bizdede telefonlar ısınıyor havaların sıcak olmasını göz önünde bulundurursak ama o kadar eli yakacak kadar değil şuan kullandığın sürüm en sağlam ve sorunsuz olan sürüm herkes geri dönüyor 7.00.55.00 4.4.4 sürüme şimdilik bu sürümde kalmanı öneririm.

Son düzenleme:
Üst Alt