MI3/MI4 V7.5.1.0.MXDMIDE indirilebilir GLOBAL STABLE GEL VATANDAŞ

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hani fastboot ekranını tamamen karartıp rom attıran yöntem
Bilmiyorum hocam onu. Değişik bi sorun bağlıyorum pc ye driverlari 1-2 dk içinde yüklüyor hata falan vermiyor. Sonra mi flash ta tık yok refresh yapıyorum yok. Aygıt yöneticisinde gözüküyor normalde.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Bilmiyorum hocam onu. Değişik bi sorun bağlıyorum pc ye driverlari 1-2 dk içinde yüklüyor hata falan vermiyor. Sonra mi flash ta tık yok refresh yapıyorum yok. Aygıt yöneticisinde gözüküyor normalde.

Hee o zaman ben yanlış anlamışım dostum kusura bakma. :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yok hocam o linke kadar hep geliyordum zaten tıklıyorum ama indirilen birşey olmuyor. Yönlendirilen sayfada da link çıkmıyor. En iyisi Zenex hocamın verdiği 7.1.2 fastboot romunu kurayım,root kalksın, daha sonrasında güncelleyeyim normal yolla, daha sonra tekrar root atarım. Root atma konusundaki gibi marsmallowada aynı şekilde mı atılıyor hocam
Rom linkine tıkladığınızda gelen sayfanın adresi bigota.d.miui.com diye başlar. Siz adres satırının başına o ekleyin. Yani obigota.d.miui.com şeklinde olsun.
Root aynı şekilde. Twrp kurup twrp den supersu dosyasını yüklüyorsunuz.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Mipad2 'de de bu sorun var. Herşey normal olduğu halde MiFlash görmüyor. Ben de Fastboot komutlarıyla yüklemiştim. Yani rom klasörü içindeki Flash_All.bat dosyası ile.

Fastboot device yazdığınızda cihazı device olarak görüyorsa bunu deneyin.

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Dostum kurulumu nasıl yaptın? Benim kurulumdan sonra pil kullanımında artış meydana geldi.
Oto güncelleme ile yaptım ve pil kullanımında benim telefonda da artış meydana geldi. Çok iyi görünüyor şuan ki güncelleme ileride inşallah bir problem çıkmaz. Sen nasıl güncelleme yaptın cihazı?

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mipad2 'de de bu sorun var. Herşey normal olduğu halde MiFlash görmüyor. Ben de Fastboot komutlarıyla yüklemiştim. Yani rom klasörü içindeki Flash_All.bat dosyası ile.

Fastboot device yazdığınızda cihazı device olarak görüyorsa bunu deneyin.

Hocam şimdi pili doldurdum net kafeye gecicem orda da mı flash görmezse senin dediğin bu yöntemi denicem. Hadi hayırlısı
edit : şuan net cafeden yazıyorum . windows 7 ultimate vardi pc de mi flash kurdum teli bağladım şak diye gördü . kurulumu başlattım 4-5 dk da kurdu şuan cihazın açılmasını bekiyorum mi ve powered by android yazısında sorunsuz oldu gibi hele açılsın cihaz :D
2 EDİT : cihaz açıldı kurulum ayarlarını yapıyorum hayırlı olsun

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam şimdi pili doldurdum net kafeye gecicem orda da mı flash görmezse senin dediğin bu yöntemi denicem. Hadi hayırlısı
edit : şuan net cafeden yazıyorum . windows 7 ultimate vardi pc de mi flash kurdum teli bağladım şak diye gördü . kurulumu başlattım 4-5 dk da kurdu şuan cihazın açılmasını bekiyorum mi ve powered by android yazısında sorunsuz oldu gibi hele açılsın cihaz :D
2 EDİT : cihaz açıldı kurulum ayarlarını yapıyorum hayırlı olsun
Geçmiş olsun.

kronik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
volkan
Cihazım
mi4
Konular
3
selamlar,

telefonu yeni aldım 7.00.55.00 kararlı ile geldi üstünde, ilk mesajdaki update dosyasını yükeyip telefon hafızasına attım, Güncelleyici üzerinden seçtiğimde, birşeyler ter gitti diye hata veriyor. nerede hata yapıyorum acaba? ilk adroid telefonum pek anlamıyorum açıkcası.

yardımcı olacak arkadaslara simdiden teşekkürler.

fbmst84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi 5
Meslek
Öğretmen
Konular
7
ya hocam merakımdan soruyorum bu güncel sürümleri sadece miui telefonlarda mı kullanabiliyosunuz yoksa bende gm discovery var miui v7 7.3.1.0 yüklü buna da yükleyebiliyormuyuz?

Üst Alt