MI3/MI4 V7.5.1.0.MXDMIDE indirilebilir GLOBAL STABLE GEL VATANDAŞ

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Nasıl yani anlamadım hocam

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Hocam özelden teamviewer bilgilerinizi atın bakıyım isterseniz.

Edit: Yapmışsınız görmedim :) Hepsi tapatalk yüzünden önceki mesajları göstermiş :(

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

srts71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
srts
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
2
Lopus kardeş sizin sürüm nedir acaba? Video izlerken ve oyun oynarken de mi eli yakmayacak kadar ısınıyor?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Lopus kardeş sizin sürüm nedir acaba? Video izlerken ve oyun oynarken de mi eli yakmayacak kadar ısınıyor?
Kasa itibariyle mi4 yan kısımları çelik tasarım ve cam olduğu için çabuk ısınır birde havalar sıcak malum Android : 6.0.1 Marshmallow Mıuı Sürümü:7.5.1.0 (Stable) Kararlı kullanıyorum kardeş ama 7.00.55.00 4.4.4 sürümüne geri dönüş yapmayı düşünüyorum telefon kendi kendine reset atıyor kullanan herkesde bu sorun mevcut.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Kasa itibariyle mi4 yan kısımları çelik tasarım ve cam olduğu için çabuk ısınır birde havalar sıcak malum Android : 6.0.1 Marshmallow Mıuı Sürümü:7.5.1.0 (Stable) Kararlı kullanıyorum kardeş ama 7.00.55.00 4.4.4 sürümüne geri dönüş yapmayı düşünüyorum telefon kendi kendine reset atıyor kullanan herkesde bu sorun mevcut.
Herkeste mevcut değil.Bende öyle bir sorun yok.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Herkeste mevcut değil.Bende öyle bir sorun yok.

sim kartına pın kodu koyarak birde öle kullanmanı tavsiye ederim bende yok diyordun ama farkında deilmşim telfonun kendi kendini reset attgından bunu sim karta pın kodu koyarak kanaat getirdim :)

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
sim kartına pın kodu koyarak birde öle kullanmanı tavsiye ederim bende yok diyordun ama farkında deilmşim telfonun kendi kendini reset attgından bunu sim karta pın kodu koyarak kanaat getirdim :)
Pin kodu kullanmayın hocam en azından bu sorununuz gelecek güncellemelerle halledilinceye kadar.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Pin kodu kullanmayın hocam en azından bu sorununuz gelecek güncellemelerle halledilinceye kadar.

kardeşim cogu kişi bu reset atma olayından şikayetci forumda görmüşündür güncellemeyle bu sorunun düzeltirlermi bilmiyorum düzeltselerde ne zamn düzeltirler belli değil orasıda meçhul 4.4.4 kitkata zaten geriş dönüş yapmayı düşünüyorum biraz o sürümde takılır sağlam sorunsuz bi rom çıktığında onu kurarız bu arada neden pın kodu kullanma dedinkiwasntme~~

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
kardeşim cogu kişi bu reset atma olayından şikayetci forumda görmüşündür güncellemeyle bu sorunun düzeltirlermi bilmiyorum düzeltselerde ne zamn düzeltirler belli değil orasıda meçhul 4.4.4 kitkata zaten geriş dönüş yapmayı düşünüyorum biraz o sürümde takılır sağlam sorunsuz bi rom çıktığında onu kurarız bu arada neden pın kodu kullanma dedinkiwasntme~~
Cihaz kendine reset attığı zaman açılışta pin kodu sorarsa senin şebeken açık olmaz.Yani arayanlar sana ulaşamaz.Onun için dedim.

Bu arada 4.4.4 kullandım ve tüm uygulamalarda aşırı derecede kasıyordu.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Cihaz kendine reset attığı zaman açılışta pin kodu sorarsa senin şebeken açık olmaz.Yani arayanlar sana ulaşamaz.Onun için dedim.

Bu arada 4.4.4 kullandım ve tüm uygulamalarda aşırı derecede kasıyordu.

pin kodunu daha dün koydum telefonun reset atıp atmadığna kanaat getirmek için günde ortlama kaç kere reset atıp atmadğına test edip kaldrıcam zaten pın kodunu bende ilk adlgımda disbiratör romu olarak geldi 4.4.4 kullandıgımda gayet stabildi .

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Yazılan mesajlara biraz göz atsanız zaten herkesin 7.5.1.0 güncellemesine geçtikten sonra telefonların ikide bir resetlendiğini görecek ve suçu Windows'a atmayacaksınız. Windows yüklemeyenlerin de aynı durumda olduklarını düşününce bu biraz yanlış oluyor.
Pin kodunu kaldırırsanız diğer sorununuz da çözülmüş olacak. Resetlense bile yeniden açıldığında herkes size ulaşabilecek. Yeni güncelleme gelip bu sıkıntılar ortadan kalkarsa isterseniz yeniden Pin kodu koyarsınız.
Akıllı telefonlarda zaten pin kodu niye kullanılır ki.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam konuyla ilgili resmi foruma göz atma şansınız oldumu? Android 6 geleli bayağı güncelleme geldi, ve 8'de de devam ediyor restart durumu. Farkedilmemesi mümkün değil, nazar bozmak içinmi tutuyorlar dersin :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt