MI3/MI4 V7.5.1.0.MXDMIDE indirilebilir GLOBAL STABLE GEL VATANDAŞ

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam EDL modu tüm Snapdragon işlemcili telefonlarda bulunuyor. Siz daha önce Marsmallow tabanlı bir sistem kullanıyorsanız Fastboot üzerinden yükleme yapılabilir. Ama Kitkat taban olanlarda yükleme yapmaz zannediyorum. Çünkü geliştirici sürümle beraber Marsmallowa geçenler KitKat'a dönmek için EDL'den dönmesi gerekiyordu. Veyahut CWM üzerinden sistem bölümlerini yeniden biçimlendiren bir komut işlemek gerekiyordu. Bunun sebebi ise Kitkat ile Marsmallow'un Mi4 üzerindeki sistem bölümlerinin değişmesidir. Mesela sizinde bildiğiniz gibi iki tane olan sistem, boot ve modem partisyobları bire düşmüş bundan dolayı da fastboot üzerinden sistem upgrade veya downgrade işlemi mümkün olmuyor.
Mi4'lerde görmemiştim :)

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam miui8 beta dan miui7 stabile geciş yaptım simkart gozukmuyor nasıl hallederim
Wipe işlemlerini yapmadıysanız bunu deneyin. Yaptıysanız imei kontrolü yapın.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
xiaomi mi4 kullanan ve arada cihazın reset attığını anlayan varmı daha doğrusu tekrar pin kodu sorması :D

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Rom burada :

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu arada sanırım bazı yanlış anlamalar var. Mi4'lerde Edl modu yok. Bootloader kilidi de yok zaten. Fastboot ile rom yüklenebilir ki bu sabah v7.5.1.0'ı Fastboot ile yükledim. Videosunu da çektim. Gerçi zaten videolu rehberler bulunuyor forumda. Bu videoyu da hiç ayrıntıya girmeden sadece yapılan işlemin ne kadar basit olduğunu göstermek için yayınlayacağım.

All wipe seçeneği ile yüklenirse sorun olacağını sanmıyorum. Sabahtan beri herhangi bir sorun görmedim.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Yok hocam o linke kadar hep geliyordum zaten tıklıyorum ama indirilen birşey olmuyor. Yönlendirilen sayfada da link çıkmıyor. En iyisi Zenex hocamın verdiği 7.1.2 fastboot romunu kurayım,root kalksın, daha sonrasında güncelleyeyim normal yolla, daha sonra tekrar root atarım. Root atma konusundaki gibi marsmallowada aynı şekilde mı atılıyor hocam

makinsimsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi4
Konular
1
Dediğim gibi KitKat-Marsmallow geçisi olacaksa EDL yüklemesi lazım. Sürüm değişikliği yoksa direk TWRP'den veya Fastboottan geçebilirsiniz.
hocam çok meşgul ettim kusura bakmayın.Miui7deki simkart sorununu çözemediğim için miui8e geri döndüm bundada telefon arada sırada açılıp kapanıyor

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Bi sakatlık olmaz ise akşam miui 8 beta dan bu sürüme geçiçem

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

semihus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
Hocam EDL modu tüm Snapdragon işlemcili telefonlarda bulunuyor. Siz daha önce Marsmallow tabanlı bir sistem kullanıyorsanız Fastboot üzerinden yükleme yapılabilir. Ama Kitkat taban olanlarda yükleme yapmaz zannediyorum. Çünkü geliştirici sürümle beraber Marsmallowa geçenler KitKat'a dönmek için EDL'den dönmesi gerekiyordu. Veyahut CWM üzerinden sistem bölümlerini yeniden biçimlendiren bir komut işlemek gerekiyordu. Bunun sebebi ise Kitkat ile Marsmallow'un Mi4 üzerindeki sistem bölümlerinin değişmesidir. Mesela sizinde bildiğiniz gibi iki tane olan sistem, boot ve modem partisyobları bire düşmüş bundan dolayı da fastboot üzerinden sistem upgrade veya downgrade işlemi mümkün olmuyor.
Bendeki wcdma modeli ama edl moduna geçiş olmuyor. emin misiniz hepsinde olduğuna?

Üst Alt