MI3/MI4 V7.5.1.0.MXDMIDE indirilebilir GLOBAL STABLE GEL VATANDAŞ

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam senden istedim ya link teşekkür ederim. 7.5in fastboot romunu bulamadım o yüzden istemiştim. Eğer varsa 7.5in fastboot romu direk onu kurayım. Eninde sonunda güncelleyeceğim çünkü
Bence güncellemeyin hocam, herkes geri dönmek istiyor :)

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Hocam senden istedim ya link teşekkür ederim. 7.5in fastboot romunu bulamadım o yüzden istemiştim. Eğer varsa 7.5in fastboot romu direk onu kurayım. Eninde sonunda güncelleyeceğim çünkü
Miui'nin sitesinde var.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
bazı arkadaşlar sorunlu demiş ama ben 7.5.1 de bir sorun göremedim wipe yaptıktan sonra gayet güzel ram kullanımı olsun kısayol tuşu da tam benlik olmuş bu kadar kolaylaştıracağı aklıma gelmezdi. Güncellemeden sonra wipe yapmadıysanız bazı sorunlarla karşılaşılabiliyor.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Bende de hiçbir sıkıntı yok. Wipe etmedim. Gayet güzel bir yapı olmuş bence.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam zaten onu bulamıyorum ki :) sayfaya görüyorum yok yani indirme linki yok çince bi sayfaya yönlendiriyor. Mi4
Rom burada :

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu arada sanırım bazı yanlış anlamalar var. Mi4'lerde Edl modu yok. Bootloader kilidi de yok zaten. Fastboot ile rom yüklenebilir ki bu sabah v7.5.1.0'ı Fastboot ile yükledim. Videosunu da çektim. Gerçi zaten videolu rehberler bulunuyor forumda. Bu videoyu da hiç ayrıntıya girmeden sadece yapılan işlemin ne kadar basit olduğunu göstermek için yayınlayacağım.

All wipe seçeneği ile yüklenirse sorun olacağını sanmıyorum. Sabahtan beri herhangi bir sorun görmedim.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Rom burada :

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu arada sanırım bazı yanlış anlamalar var. Mi4'lerde Edl modu yok. Bootloader kilidi de yok zaten. Fastboot ile rom yüklenebilir ki bu sabah v7.5.1.0'ı Fastboot ile yükledim. Videosunu da çektim. Gerçi zaten videolu rehberler bulunuyor forumda. Bu videoyu da hiç ayrıntıya girmeden sadece yapılan işlemin ne kadar basit olduğunu göstermek için yayınlayacağım.

All wipe seçeneği ile yüklenirse sorun olacağını sanmıyorum. Sabahtan beri herhangi bir sorun görmedim.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Hocam EDL modu tüm Snapdragon işlemcili telefonlarda bulunuyor. Siz daha önce Marsmallow tabanlı bir sistem kullanıyorsanız Fastboot üzerinden yükleme yapılabilir. Ama Kitkat taban olanlarda yükleme yapmaz zannediyorum. Çünkü geliştirici sürümle beraber Marsmallowa geçenler KitKat'a dönmek için EDL'den dönmesi gerekiyordu. Veyahut CWM üzerinden sistem bölümlerini yeniden biçimlendiren bir komut işlemek gerekiyordu. Bunun sebebi ise Kitkat ile Marsmallow'un Mi4 üzerindeki sistem bölümlerinin değişmesidir. Mesela sizinde bildiğiniz gibi iki tane olan sistem, boot ve modem partisyobları bire düşmüş bundan dolayı da fastboot üzerinden sistem upgrade veya downgrade işlemi mümkün olmuyor.

makinsimsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi4
Konular
1
miui 8 den geçiş yapacağım miui 8de çok şarj gidiyor sorun çıkar mı

makinsimsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi4
Konular
1
Hocam EDL modu tüm Snapdragon işlemcili telefonlarda bulunuyor. Siz daha önce Marsmallow tabanlı bir sistem kullanıyorsanız Fastboot üzerinden yükleme yapılabilir. Ama Kitkat taban olanlarda yükleme yapmaz zannediyorum. Çünkü geliştirici sürümle beraber Marsmallowa geçenler KitKat'a dönmek için EDL'den dönmesi gerekiyordu. Veyahut CWM üzerinden sistem bölümlerini yeniden biçimlendiren bir komut işlemek gerekiyordu. Bunun sebebi ise Kitkat ile Marsmallow'un Mi4 üzerindeki sistem bölümlerinin değişmesidir. Mesela sizinde bildiğiniz gibi iki tane olan sistem, boot ve modem partisyobları bire düşmüş bundan dolayı da fastboot üzerinden sistem upgrade veya downgrade işlemi mümkün olmuyor.
Sa miui8 den geçiş yapabilirmiyim miui7 stabile

Üst Alt