Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında telefon ile oyunla pek işim yok PC ile hallediyorum o işi Telefonda genelde zaman geçirmelik bulmaca oyunları filan işte. Ama webtekno incelemesinde 15 dk asphalt 9 oynadıklarında sıcaklık 31 dereceden 33 dereceye çıkmıştı. Acaba bu ısınma işinin gerçekten rom ile versiyon ile alakası var mı?
Aslında telefon ile oyunla pek işim yok PC ile hallediyorum o işi Telefonda genelde zaman geçirmelik bulmaca oyunları filan işte. Ama webtekno incelemesinde 15 dk asphalt 9 oynadıklarında sıcaklık 31 dereceden 33 dereceye çıkmıştı. Acaba bu ısınma işinin gerçekten rom ile versiyon ile alakası var mı?
samsung öyle oldu onlar 2k oynamamış ondan sanırım çekirdekler zaten çok ısınıyor birde üstüne 2 k ekran gelince 100 derece.
ve resim ekledim telefon servisleri kapatıyor güncelleme ile düzelecek umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zatenm bundan dolayı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hala Indonesia sürümü çıkmadı Indonesia çıkarsa sorunsuz tertemiz olacak inş.
ayruca fazla webtekno takılma adamlar ruhsal sorun yaşayan bir ekip.
nasıl 31 derece çıkmış 3DMark stress test: bile 51 derece çıkmış
samsung öyle oldu onlar 2k oynamamış ondan sanırım çekirdekler zaten çok ısınıyor birde üstüne 2 k ekran gelince 100 derece.
ve resim ekledim telefon servisleri kapatıyor güncelleme ile düzelecek umarım.
zatenm bundan dolayı
hala Indonesia sürümü çıkmadı Indonesia çıkarsa sorunsuz tertemiz olacak inş.
ayruca fazla webtekno takılma adamlar ruhsal sorun yaşayan bir ekip.
nasıl 31 derece çıkmış 3DMark stress test: bile 51 derece çıkmış
herhangi bir yere takıldığım yokta zaten inceleyen kişi az ne kaynak bulsam bakıyorum diyelim Dediğim gibi İphone'dan geçeceğim için Andorid'e başlamadan önce ne kadar bilgi toplasam iyi mantığındayım. Ama ios gibi stabil bir sistemden sonra bu ufak tefek pürüzler beni soğutur mu emin olamıyorum hala
herhangi bir yere takıldığım yokta zaten inceleyen kişi az ne kaynak bulsam bakıyorum diyelim Dediğim gibi İphone'dan geçeceğim için Andorid'e başlamadan önce ne kadar bilgi toplasam iyi mantığındayım. Ama ios gibi stabil bir sistemden sonra bu ufak tefek pürüzler beni soğutur mu emin olamıyorum hala
1 = özgürlük istiyorsanız Andorid geçmeniz gerek yok ben cezaevinden mutluyum diyorsanız iphone devam
2 = custom rom seviyorsanız Eu kullanın yoksa Indonesia rom kullanın
güncel rom burada çekebilirsiniz ülke bazlı olarak.
hayatım boyunca Samsung uzak durdum ama gene geldi girdi işime .
xiaomi çok zevkilidir hergün farklı tema kullanım yeni telefon almış gibi olursunuz
8 gb ram ve üstünde ise telefon çok daha seri çalışır ( mümkünse 12 gb model alın. )
ayrıca mi11 rom bence hala oturmadı oturması mayıs bulur.
1 = özgürlük istiyorsanız Andorid geçmeniz gerek yok ben cezaevinden mutluyum diyorsanız iphone devam
2 = custom rom seviyorsanız Eu kullanın yoksa Indonesia rom kullanın
güncel rom burada çekebilirsiniz ülke bazlı olarak.
hayatım boyunca Samsung uzak durdum ama gene geldi girdi işime .
xiaomi çok zevkilidir hergün farklı tema kullanım yeni telefon almış gibi olursunuz
8 gb ram ve üstünde ise telefon çok daha seri çalışır ( mümkünse 12 gb model alın. )
ayrıca mi11 rom bence hala oturmadı oturması mayıs bulur.
EEA ve global gelen romlar ve yeni çıkan Turkey romlar oynanmış ( değiştirilmiş ) romlardır ülkelerin isteklerine göre Indonesia ise hiç oynanmadan verilen romdur buda stabile hız anlamına geliyor mesela örnek verirsek EEA ve Global sms ve arama kısmı ülkelerinden yasaklarından dolayı google kullanıyor ve buda yüksek ram cpu kaynak kullanımına neden oluyor sonuç olarak stabilede uzak bir telefon olmuş oluyor.
EEA ve global gelen romlar ve yeni çıkan Turkey romlar oynanmış ( değiştirilmiş ) romlardır ülkelerin isteklerine göre Indonesia ise hiç oynanmadan verilen romdur buda stabile hız anlamına geliyor mesela örnek verirsek EEA ve Global sms ve arama kısmı ülkelerinden yasaklarından dolayı google kullanıyor ve buda yüksek ram cpu kaynak kullanımına neden oluyor sonuç olarak stabilede uzak bir telefon olmuş oluyor.
onurcanisik, Cihaz ana bölümde yer alan rom konularını okuyarak/inceleyerek yükleyebilirsiniz, daha önceki rom konusunda da aynı yöntemi söyledim size, lütfen konularınızı takip edin...
Farklı bir roma OTA yolu ile geçilmez, OTA aynı romda olursanız geçerli olur.
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...