Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
Sizce mi10 t/pro mu yoksa poco f3 mü? 5000 lira kadar bütçem var
Bende merak ettim açıkçası takip edicem :)
Batarya ve Kamera ekran yenileme hızı ve kullanılan malzeme nedeniyle 10T Pro
İşlemci nedeniylede poco yu tercih ederdim ama kesinlikle ikilemde kalırdım bence her ikisinide elinizle bir tutun burdaki yorumlarida okuyun :)

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Bende merak ettim açıkçası takip edicem :)
Batarya ve Kamera ekran yenileme hızı ve kullanılan malzeme nedeniyle 10T Pro
İşlemci nedeniylede poco yu tercih ederdim ama kesinlikle ikilemde kalırdım bence her ikisinide elinizle bir tutun burdaki yorumlarida okuyun :)
Bugün mi storeda mi 10T pro yu test ettim kamera çok iyi ama çok kaba bir telefon, birde ekran redmi note 10 pronun amoled ekranına göre daha soluk geldi. Yalnız kasa buz gibi soğuk, arkası cam, ayna gibi parlıyordu. Çoğu telefon mi10 t proya göre sıcak geldi. Poco f3 olmadığı için karşıkaştıramadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YouTube dan kamera farklarına bakmanızı öneririm,Kamera önemli ise mi 10t pro bence.
F3 ise işlemci, ekran, incelik ve fiyatından dolayı da f3 seçilebilir.
Sizin istekleriniz önemli olan..
Kamera önemli, ısınmayacak, birde ekran önemli film video izleyeceğim, bildirim yazılım sorunu olmayacak, tasarım ince kibar olacak. Maalesef hepsi bir telefonda yok bilerek her birinin bazı özelliklerini kırpıyorlar

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Bugün mi storeda mi 10T pro yu test ettim kamera çok iyi ama çok kaba bir telefon, birde ekran redmi note 10 pronun amoled ekranına göre daha soluk geldi. Yalnız kasa buz gibi soğuk, arkası cam, ayna gibi parlıyordu. Çoğu telefon mi10 t proya göre sıcak geldi. Poco f3 olmadığı için karşıkaştıramadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera önemli, ısınmayacak, birde ekran önemli film video izleyeceğim, bildirim yazılım sorunu olmayacak, tasarım ince kibar olacak. Maalesef hepsi bir telefonda yok bilerek her birinin bazı özelliklerini kırpıyorlar
Mi 10t pro ekranı otomatik ayarda olduğu için öyle gelmiş olabilir. İnce ayarlar yaparak beyazı amolede göre daha beyaz, doygunluk ayarı ile yeteri kadar da güzel bir ekran oluyor. Ancak gece karanlık odada siyahları bariz fark ettiriyor. Alışılmayacak bir şey değil bence.

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
benim tek sıkıntım arama geldiğinde güç tuşuna basınca ekranın kapanması lazım fakat 2 sn kapanıyor geri açılıyor çözümünü bilen var mı ?

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Mi 10t pro ekranı otomatik ayarda olduğu için öyle gelmiş olabilir. İnce ayarlar yaparak beyazı amolede göre daha beyaz, doygunluk ayarı ile yeteri kadar da güzel bir ekran oluyor. Ancak gece karanlık odada siyahları bariz fark ettiriyor. Alışılmayacak bir şey değil bence.
Rom değişikliğine gidebilirsiniz hocam. Sensör biraz sıkıntılı çalışıyor ancak güç tuşunda sorun olmuyor.

MKHBY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
1
benim tek sıkıntım arama geldiğinde güç tuşuna basınca ekranın kapanması lazım fakat 2 sn kapanıyor geri açılıyor çözümünü bilen var mı ?
Bu problem yaşanırken karşı tarafa ses çızırtılı ya da çekmiyor gibi gidiyor mu? Bende o tür bir problemde var hala çözümde bulamadım.

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Özelden attıydım size ,hard reseti bir dene en kolay çözüm olabilecek yöntem...

snn53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
mi10t
Konular
11
Merhaba arkadaşlar, mi10t kullanicisi olarak bir sorum olacak. Pro ile düz model arasında yazilim vs herşey ayni tek fark kamera, mi10t pronun 108mp lik kamerasını alsak mi10t ye taksak çaliştirirmi acaba ? Fikri olan varmı ? Yapacagimdan degil ama aklima geliyor arada :))

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-09-21-21-30-16-876_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-09-21-21-30-16-876_com.android.chrome.jpg
    678,5 KB · Görüntüleme: 27

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Merhaba arkadaşlar, mi10t kullanicisi olarak bir sorum olacak. Pro ile düz model arasında yazilim vs herşey ayni tek fark kamera, mi10t pronun 108mp lik kamerasını alsak mi10t ye taksak çaliştirirmi acaba ? Fikri olan varmı ? Yapacagimdan degil ama aklima geliyor arada :))
arada başka bir fark yoksa olabilir hocam alttaki videoda poco f2 pro telefonun kamerasını değiştirerek redmi K30 Pro zoom modeline çevirmişler.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

snn53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
mi10t
Konular
11
arada başka bir fark yoksa olabilir hocam alttaki videoda poco f2 pro telefonun kamerasını değiştirerek redmi K30 Pro zoom modeline çevirmişler.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bence bu iş olabilir hocam, soketleride aynı gibi duruyo. Mi10t kamera modulu 130 lira mi10t pro nun ki 200 lira civarinda. Telefonu pro yapabiliriz gibime geldi :D

Üst Alt