Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Memoland

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
3
Kullanım amacınız önemli, kronik problemleri aynı bence sensör sorunu ile wp de sensörle alakalı ses kaydını dinletmeden kapatma, ekranı amoled ekran ve daha hafif olan redmiden geçmeniz çok mantıklı gelmedi bana, bekleyip başka telefonlara yönelin derim, garantisiz cihaz alacaksanız da şayet araştırın öyle alın..
sensör problemi note 10'da da mevcut ama 10 aramada 1-2 oluyor açıkca beni cezbeden tarafı sd865 ve 144hz ekranı oldu. garantili alacağım cevabınız için teşekkürler

edit: günlük sosyal medya twitchden yayın izleme vs. kullanımım bu şekilde

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Bende mi10t pro var 90hz kullanıyorum utanmasa 16-17 saat ekran süresi verecek angel~~ çok ayar yaptım ve global endo yüklü... Yüzde 70 şarzım var 4saat 45dk ekran süresi geçmiş şu an siz düşünün... Oyun oynamıyorum wp kullanıyorum işimde full... Ve Via tarayıcı dan İnternet gezinti yapıyorum... Yüzde 20 min altına düşmeden şarzlıyorum..

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Bende mi10t pro var 90hz kullanıyorum utanmasa 16-17 saat ekran süresi verecek angel~~ çok ayar yaptım ve global endo yüklü... Yüzde 70 şarzım var 4saat 45dk ekran süresi geçmiş şu an siz düşünün... Oyun oynamıyorum wp kullanıyorum işimde full... Ve Via tarayıcı dan İnternet gezinti yapıyorum... Yüzde 20 min altına düşmeden şarzlıyorum..
Ne gibi ayarlar yaptınız? Forumda olanlar mı yoksa ekstra ayarlar mı yaptınız?

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Ne gibi ayarlar yaptınız? Forumda olanlar mı yoksa ekstra ayarlar mı yaptınız?
Forumda olanlar tabi, arka plan WhatsApp hariç diğerleri işime yaramadığı için kapattım, playstore dan red mi system manager ile de devredışı yaptım baya bir uygulama Google genellikle, kısıtladım hep arkaplan etkinlikleri, şarzda kullanmam genelde... Bu ara çok iyi bende şaşırıyorum...

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Global romda dediğiniz uygulama ile sistem uygulamalarını devre dışı bırakabiliyor muyuz?
Forumda olanlar tabi, arka plan WhatsApp hariç diğerleri işime yaramadığı için kapattım, playstore dan red mi system manager ile de devredışı yaptım baya bir uygulama Google genellikle, kısıtladım hep arkaplan etkinlikleri, şarzda kullanmam genelde... Bu ara çok iyi bende şaşırıyorum...

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Global romda dediğiniz uygulama ile sistem uygulamalarını devre dışı bırakabiliyor muyuz?
Evet, bazı sistem uygulamalarını da devre dışı yaptım.sorun olmaz garanti veririm, mor renkli simgesi, benim çok işime yarıyor, yüz defa denedim, bana güvenebilirsin no root yazıyor, uygulamada görürsünüz.. Google arama mesajlaşma istemediğim için endo kurdum bu arada...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnterneti çok kurcaladım, yoksa standart kullanımda daha da fazla ekran süresi verir..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Batarya iyidir abi 90hz kullanarak mi10tpro,

Yoğun WhatsApp kullanıyorum işyerinde, Via tarayıcı ile dün baya internette gezindim.Oyun yok. Sıkıntısı olana yardımcı olabilirim, fastboot ile yüklediğim global endo kullanıyorum son sürüm 12.5.1

zaferaxu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Zafer Aksu
Cihazım
Samsung
Konular
1
arkadaşlar redmi note 10 prodan geçmek istiyorum ama amoled vs ıps kafamı karıştırıyor siz ne derseniz ?
Ben de Redmi Note 10 pro dan geçtim. Tavsiye etmem imei kayıt edilemediği için geçtim ben sizde de durum aynıysa geçilebilir. Ekran bir kaç gün gözüme battı sonra alıştım. Ayrıca biraz daha büyük ve kendini belli ediyor.

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Sizce mi10 t/pro mu yoksa poco f3 mü? 5000 lira kadar bütçem var

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Sizce mi10 t/pro mu yoksa poco f3 mü? 5000 lira kadar bütçem var
YouTube dan kamera farklarına bakmanızı öneririm,Kamera önemli ise mi 10t pro bence.
F3 ise işlemci, ekran, incelik ve fiyatından dolayı da f3 seçilebilir.
Sizin istekleriniz önemli olan..

Üst Alt