Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Nocturname

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Meslek
Xiaomi Store Manag
Konular
5
poco f2 pro kullanan biri olarak mi 10t ye geçeyim mi ? 144hz olması ve ips olması cezbetti beni. neticede amoled fazla parlak olduğundan göz yoruyor ama ips ekranı çok ta kötü değildir diye düşünüyorum. bir de hangi mi mağazasında çalışıyorsun ? teşhire koydularsa görmek isterim cihazı. canlı canlı karşılaştırmış olurum amoled vs ips
Akbatı mağazası 256 GB hepsi tükendi 128 mevcut poco f2 pro dan geçmek biraz mantıksız olur gibi

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Yabancı forumlarda kullanan arkadaşlar ısındığını yazmış? Sizlerde durum nedir? Telefonu almayı düşünüyorum ama üstüne 600 daha ekleyip oneplus 8t alsammı kararsızım
Halihazırda xıaomı kullanıyorsan oneplus arayuzu sıkıcı gelır. Ben nord kullandım 1 ay sattım sonra. Rom cesıtlılıgı varsa xda da alınabılır ama

cotstatiyan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cotsta
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mühendis
Konular
1
Mi 8 kullanıyorum ve memnunum da açıkçası. Sizce Mi 8'i satıp üzerine ekleyerek Mi 10T veya Mi 10T Pro'ya geçmeye değer mi? Kullanıcıları neler düşünüyor, hangi telefonlardan geçtiler?

Eğer satın alırsam yurt dışı cihazı alacağım muhtemelen, Mi 8 ise Türkiye cihazı.
Hocam bende aynı durumdayım. Mi8 var tr cihazı. Mi10t pro ya geçsem mi, amoled ten sonra ips lcd ekran beni çok üzer mi bilemedim.
YouTube da bazı videolar ekran çok iyi diyor, bazıları da pişmanlık diyor. Hatta ekran için poco x3 nfc bile daha iyi diyolar. Çok kararsız bıraktılar beni.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
40
MIUI Mi 10 T Pro ile bende aranıza katıldım.Şimdiye dek aldığım.cihazlardan memnun olduğum.oldu olmadığında ancak bu cihazı uzun süre kullanabilirim.Bootloader kilidin açılması için daha 475 saat var..Twrp yüklenince cihaza doğal olarak çıkacak romları deneme fırsatim olacak..
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, oneplus 8 prodan geçilir mi telefona :)

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, oneplus 8 prodan geçilir mi telefona :)
Teşekkürler Bu cihaz işini yapan arkadaşım olunca sağolsun her cihazı kullanma imkanı buluyorum .Hedef Mart ayında Mi 11 Pro büyük bir ihtimalle ...

buzzluck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
buzz
Cihazım
mi6
Konular
2
Merhabalar, telefon uygulamasında kayıt özelliği var mıdır