Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Yanarsın57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi9 E. Edition
Konular
22
kamera konusunda sıkıntı yaşamazsınız. zaten en üst seviye telefonlarla kıyaslanıyor kamerası. fiyat konusunda rakiplerinin çok altında. ben pro modelini 4900 e aldım.
dostum hayırlı olsun güle güle kullan, nereden aldın acaba? bilgilendirirmisin

cotstatiyan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cotsta
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mühendis
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Kendim mi note 10 kullanıyorum. Arkadaşımda da huaweı p20 pro var. arkadaş telefonunu değiştirecek mi note 10'u çok beğendi kamerasını vs. kamera ağırlıklı cihaz alacak. Mi 10T pro nasıldır ? kamera konusunda mi note10 mu ? yoksa mi 10t pro mu ? hangisini tavsiye edersiniz ? iki cihazın da kamerasını kıyaslayan arkadaşlardan cevap bekliyorum. ona göre arkadaşa tavsiye edeyim
Hocam bende aynı ikilemde kaldım. Fiyatlar hemen hemen aynı.
mi note 10 çıkalı bir yıl olmasına rağmen sanırım hala üzerine telefon gelmedi.
amoled ekran, ön kamera, arka kameralarındaki ufak farklar ve kavisli ekran en büyük artıları mi note 10 un. Ama 1 yıllık telefon eski sayılır mı bilemiyorum.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
MIUI Mi 10 T Pro ile bende aranıza katıldım.Şimdiye dek aldığım.cihazlardan memnun olduğum.oldu olmadığında ancak bu cihazı uzun süre kullanabilirim.Bootloader kilidin açılması için daha 475 saat var..Twrp yüklenince cihaza doğal olarak çıkacak romları deneme fırsatim olacak..
Hocam mi 10 pro ne oldu?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Hocam bende aynı ikilemde kaldım. Fiyatlar hemen hemen aynı.
mi note 10 çıkalı bir yıl olmasına rağmen sanırım hala üzerine telefon gelmedi.
amoled ekran, ön kamera, arka kameralarındaki ufak farklar ve kavisli ekran en büyük artıları mi note 10 un. Ama 1 yıllık telefon eski sayılır mı bilemiyorum.
Ben çok memnunum arkadaşımda çok beğendi mi note 10'u ama almışken çocuk amiral gemisi alsın dedim. Mi 10t pro'nun kamerası mi note 10 kadar iyi mi onun ikileminde kaldım. Çünkü ikimizde en çok kameralarını kullanıyoruz cihazın.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocam mi 10 pro ne oldu?
Miui Mi 10 Pro'yu verdim..Sorunlu cihaz TWRP konusunda Kalıcı bir TWRP henüz bildiğiniz gibi çıkmadı..Cihazı aldığım yer arkadaşım sağolsun bana imkan sağlıyor..Bende değiştiriyorum..

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Miui Mi 10 Pro'yu verdim..Sorunlu cihaz TWRP konusunda Kalıcı bir TWRP henüz bildiğiniz gibi çıkmadı..Cihazı aldığım yer arkadaşım sağolsun bana imkan sağlıyor..Bende değiştiriyorum..
Hayırlısı olsun hocam, umarım mi 10t pro pişmanlık yaratmaz çünkü ses kamera ekran üstünlüğü tartışmasız mi 10 pro da idi

cotstatiyan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cotsta
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mühendis
Konular
1
Hocam gözlemlediğin önemli farklılıklar ne modeller arası? Mesela ekran farkı, parlaklık farkı ve kamera farkı ne seviyede?

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hayırlısı olsun hocam, umarım mi 10t pro pişmanlık yaratmaz çünkü ses kamera ekran üstünlüğü tartışmasız mi 10 pro da idi
Çok teşekkür ederim Sağolun Mart ayında tanıtımı olup piyasaya çıkacak olan Mi 11 de sızan bilgilere güzel bir cihaz onunda denemek isterim..Kısmetse...

Üst Alt