Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Yurtdışı sanmıştım hocam, teşekkürler. Fiyatı fazla geldi bütçeme :)
Yurtdışı kolay kolay bir daha almam çoğu zaman bağlantı sıkıntısı ve imei atıldığı için şarj konusunda inanılmaz sapıtıyor. Bundan dolayı uzun zamandır kullandığım 2-3 tane yurtdışı imei atilmiş telefonlar kullandım hepsinde aynı sorunu yaşadım. Yine almazdım ama fiyat ve performans bakımından beni cezbettiği için aldım. Hem kamera hem ekran hem de 5g ve SD865 olması bu fiyat sklasında cezbetti. :)

Nocturname

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Meslek
Xiaomi Store Manag
Konular
5
peki mi10t 8/256 yada 6/256 nerden alınabilir şuan bir yerde satılıyormu internette hiç 256gb model göremedimde
Şu an satışları bitti stok yok ne zaman gelir bilgi isterseniz mesaj atabilirsiniz

ogudeg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
iPhone 5S
Konular
0
Hocam bende aynı durumdayım. Mi8 var tr cihazı. Mi10t pro ya geçsem mi, amoled ten sonra ips lcd ekran beni çok üzer mi bilemedim.
YouTube da bazı videolar ekran çok iyi diyor, bazıları da pişmanlık diyor. Hatta ekran için poco x3 nfc bile daha iyi diyolar. Çok kararsız bıraktılar beni.
Evet tek tereddütüm o. Cihaz çok güzel gözüküyor. Ama amoled'den geçiş yapmayı bilemedim. Bir de mi 8'den gerçekten memnunum. Garantisi bile bitmedi henüz. İkinci elde fena para etmiyor şu sıralar. 1 sene sonra başka cihaza geçmek istersem mi 8 fiyatı 2. elde daha da düşer bence. Bir de o zaman çıkacak atıyorum mi11t cihazı için de 1000 lira değil 2000-3000 lira eklemek gerekecek belki. Bilemedim açıkçası.

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Evet tek tereddütüm o. Cihaz çok güzel gözüküyor. Ama amoled'den geçiş yapmayı bilemedim. Bir de mi 8'den gerçekten memnunum. Garantisi bile bitmedi henüz. İkinci elde fena para etmiyor şu sıralar. 1 sene sonra başka cihaza geçmek istersem mi 8 fiyatı 2. elde daha da düşer bence. Bir de o zaman çıkacak atıyorum mi11t cihazı için de 1000 lira değil 2000-3000 lira eklemek gerekecek belki. Bilemedim açıkçası.

Mi 9T'den geçtim Amoled ekrandan açıkcası hiç Amoled ekranı aramadım. Daha önce Amoled'den Note 7 ye geçiş yapinca hüsrana uğramıştım ama bu sefer hiç öyle bir sorun ile karşılaşmadım. Amoled ile kafa kafaya yarışır. Tabi ki Lcd zaman aman hissettiriyor ama kesinlikle eksi birşey diyemem

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
Hangi tarihlerde stok gelecek bilgi verir misiniz? 8/256 için.
Hocam bende Hepsiburada sitesinde sipariş verdim Mi10T 6 128 gb modelini gri renkteydi. Şuan sistem üzerinden baktığımda 4 Aralık diyor fakat siyah olanı için gri rengini stokta göstermiyor galiba çok sipariş olduğu için kaldırmışlar işlk sipariş verenlere teslim ettikten sonra stoklara tahmini 3 haftayı bulur diye tahmin ediyorum.

Nocturname

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Meslek
Xiaomi Store Manag
Konular
5
Hangi tarihlerde stok gelecek bilgi verir misiniz? 8/256 için.
Bizde bekliyoruz gelince mesaj atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende Hepsiburada sitesinde sipariş verdim Mi10T 6 128 gb modelini gri renkteydi. Şuan sistem üzerinden baktığımda 4 Aralık diyor fakat siyah olanı için gri rengini stokta göstermiyor galiba çok sipariş olduğu için kaldırmışlar işlk sipariş verenlere teslim ettikten sonra stoklara tahmini 3 haftayı bulur diye tahmin ediyorum.
Xiaomi Türkiye stok girişi yapılmadı bekleyin derim

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Bizde bekliyoruz gelince mesaj atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Türkiye stok girişi yapılmadı bekleyin derim
Arkadaşım 16sında sipariş verdi kargoya verilmiş yarın gelecek.

Draco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Dostlar selamlar,

uzun sure uzmeyecek bir cihaz arayisindayim, cift sim kart şart (e sim turkcellde henuz yok, olsaydi e sim ile cift hat kabulum).

Miui stabilite problemleri ufak capta yasadim (mi6 stock, eu stabil ve beta, birkac bunlar disinda rom ve son olarak paranoid androidde kaldim) ve cevremde stock romda olup sorun yasayanlar yine var, cihazlar mi8 ve mi9. Rom konusunda xiaomi biraz bahtsiz mi diyelim nasil isimlendirelim bilmiyorum ama benim pek ugrasacak vaktim olmayacak maalesef onumuzdeki yillarda. Bu nedenle stabil ve uzmeyecek cihaz arıyorum, tum onerilere acigim.

Listede iphone11 de var, galaxy note 20 de var, oneplus 8 pro da var, 10T Pro da var. 10T Pro nun tek eksigi suya karsi korumasi, bir de dedigim gibi romdan korkuyorum. OnePlusa gitmeli miyim stabilite icin?

Üst Alt