Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Hocam şuan aktif mi 9 kullanıyorum ve cuma günü elime oneplus 8t geldi. 4 5 kişi baktık ve mi 9 renkleri daha güzel ama 8t daha parlak dediler. Bugün akrabam geldi ve mi 10t pro almış ekran ayarı otomatikte idi ve yanyana tuttum mi 9 um ile çok farklıydı cidden ta ki ekran ayarlarını yapınca hiçbir fark olmadığını açıkca söyleyebilirim. Ekran ayarları da şu şekilde:gelişmiş ayarlara girip p3 srgb gibi gözünüze hoş görüneni seçip alta inip doygunluk çubuğunu sağa çekmeniz. Cidden amoledden tek farkı siyahları tam verememesi. Artısı da beyazları a4 kağıdı beyazı gibi gerçek beyaz. Pazartesi günü oneplus 8t yi geri yollayıp mi 10t pro alacağım. Size cevap olarak yazdım bildirim gelsin diye deneyip deneyimlerinizi bekliyorum.
öncelikle yorumun ve fikrin için teşekkür ederim hocam. dediğini yaptım evet ekran gercekten hoş oldu siyahlar hariç herşey hoştu dediğiniz gibi ama dün bişey fark ettim çektğim resimler yaptığımız ekran ayarlarından dolayı ( doygunluğu arttırmk) aşırı doğallığından farklı gözüküyor telefonun ekranında , bu daha kötü kullanıcı deneyimi olarak bu yüzden dün itibari ile tekrar renk şeması ayarlarını tekrar otomatiğe aldım.

hakan14

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan yalçın
Cihazım
mi5s
Konular
0
Abilerim kardeşlerim bir konuda yardiminizi isteyecegim yurtdışından mi10t pro getirttim buna IMEI işlemlerini nasıl yaparim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abilerim kardeşlerim bir konuda yardiminizi isteyecegim yurtdışından mi10t pro getirttim buna IMEI işlemlerini nasıl yaparim
Küçük şehirde yaşıyorum açıkçası telefonculara çok fazla güvenmiyorum burda yardımcı olabilecek varsa dönus yaparsa sevinirim

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küçük şehirde yaşıyorum açıkçası telefonculara çok fazla güvenmiyorum burda yardımcı olabilecek varsa dönus yaparsa sevinir

sedatsenol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
mi3
Konular
0
wowifi (wifi arama) bir türlü aktif hale getiremedim. Yok mu bu problemin çözümü?

foe44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 5
Konular
1
Arkadaşlar stok rom kullanıyorum. Son android 11 güncellemesinden sonra adaptif ekran yenileme özelliği düzgün çalışmıyor. Çoğu zaman düşük hzde kalıyor. Bu da cihazın bu 144hz özelliğinden faydalanmayı engelliyor açıkcası pili korusa da. Sizin kullandığınız custom romlarda adaptif değil de sürekli 144 hz seçebilme imkanı var mı? Varsa ben de kilidi açıp geçmek istiyorum.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
foe44,
Arkadaşlar stok rom kullanıyorum. Son android 11 güncellemesinden sonra adaptif ekran yenileme özelliği düzgün çalışmıyor. Çoğu zaman düşük hzde kalıyor. Bu da cihazın bu 144hz özelliğinden faydalanmayı engelliyor açıkcası pili korusa da. Sizin kullandığınız custom romlarda adaptif değil de sürekli 144 hz seçebilme imkanı var mı? Varsa ben de kilidi açıp geçmek istiyorum.
Oldum olası stock rom kullanamadım. Geçin costom roma. Ben hiç takılma vs yaşamıyorum

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Bugün itibariyle bende mi 10t pro almış bulunuyorum. Kilit başvurusu yaptım. Kilit açıldıktan sonra hangi romu önerirsiniz?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği