- Adım
- Ali Erdi
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- İtfaiyeci
- Konular
- 50
öncelikle yorumun ve fikrin için teşekkür ederim hocam. dediğini yaptım evet ekran gercekten hoş oldu siyahlar hariç herşey hoştu dediğiniz gibi ama dün bişey fark ettim çektğim resimler yaptığımız ekran ayarlarından dolayı ( doygunluğu arttırmk) aşırı doğallığından farklı gözüküyor telefonun ekranında , bu daha kötü kullanıcı deneyimi olarak bu yüzden dün itibari ile tekrar renk şeması ayarlarını tekrar otomatiğe aldım.Hocam şuan aktif mi 9 kullanıyorum ve cuma günü elime oneplus 8t geldi. 4 5 kişi baktık ve mi 9 renkleri daha güzel ama 8t daha parlak dediler. Bugün akrabam geldi ve mi 10t pro almış ekran ayarı otomatikte idi ve yanyana tuttum mi 9 um ile çok farklıydı cidden ta ki ekran ayarlarını yapınca hiçbir fark olmadığını açıkca söyleyebilirim. Ekran ayarları da şu şekilde:gelişmiş ayarlara girip p3 srgb gibi gözünüze hoş görüneni seçip alta inip doygunluk çubuğunu sağa çekmeniz. Cidden amoledden tek farkı siyahları tam verememesi. Artısı da beyazları a4 kağıdı beyazı gibi gerçek beyaz. Pazartesi günü oneplus 8t yi geri yollayıp mi 10t pro alacağım. Size cevap olarak yazdım bildirim gelsin diye deneyip deneyimlerinizi bekliyorum.