öncelikle herkese hayırlı forumlar;
bende rabbim izin verdi mi10t pro aldım önceki telefonum note 10 pro idi gerçi suan 2. telefon olarak kullanıcam onu bir süre.
cihazı 3 gundur kullanıyorum deneyimlerimi paylaşmak isterim bu yüzden.
öncelikle tüm yorumları okudum herşeye katılıyorum çok güzel bir cihaz olmuş.
hatta note 10 prodan sonra sunu dedim özlemişim ya yağ gibi akan miui arayüzünü

ses konusunda oldukça güzel cihaz dokunsal geri bildirimde oldukça hoş olmuş.
ben bir tek ekranı beğenmedim buda amoled den geçtiğim için oldu heleki note 10 pro ile yan yana koydugum zaman oldukça fark var kimi arkadaşlar çok fark yok yazmıs ama şahsi fikrim iki telefonu yan yana koyunca olduça buyuk bir fark var.
ama alıştım iki cihazı yan yana getirmediğim sürece suan için sorun teşkil etmiyor ama cihazla ilgili tek keşkem bu oldu. keşke amoled ekranlı olsa idi. keşke edge ekran olsaydı bu kişiden kişiye değişir ama bence cok premium bir hava katıyor cihaza.
ama ekranın 144hz olması gercekten muhazzam deneyim veriyor kullanıcıya bunuda sölemeden geçemicem

kamera konusunda cihaz oldukça iyi note 10 pro dan geçicek arkdaşlar belirli koşullarda üzülebilirler ama kameralar hemen hemen aynı. zoom becerisi ve gece cekimleri güzel ama note 10 pronun gerisinde.
kamerada mi10t pronun tek artısı işlemciden dolayı fotoğrafı işlemi hızı 10 sn beklemiyoruz şükür

bl kilidi için başvuru yaptım sabırzıklı ile açılmasını bekliyorum .