Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

deepestlove

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi mix 2
Konular
0
bende mi mix 2 kullanıyorum kamera hariç memnunum kamerası 5 para etmez
mi10t pro alayım dedim 8/256 oda stok yok uzun süredir üstüne 5999 6199 oldu bir ara
stok gelip fiyatı artarsa veya şubat sonuna kadar stok olmazsa samsung m51 alıp aradaki fiyat farkına da bir aynasız foto makinesi alacağım.

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
bende mi mix 2 kullanıyorum kamera hariç memnunum kamerası 5 para etmez
mi10t pro alayım dedim 8/256 oda stok yok uzun süredir üstüne 5999 6199 oldu bir ara
stok gelip fiyatı artarsa veya şubat sonuna kadar stok olmazsa samsung m51 alıp aradaki fiyat farkına da bir aynasız foto makinesi alacağım.
Kamera iyi olsun diyorsanız huawei bakabilirsiniz. Samsung kamera anlamında sizi üzer.

FairLighty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mı 10T Pro
Konular
32
Arkadaşlar merhabalar mi 10t pro kullanıyorum ekran bazen kendi kendine karariyor ana ekran full parlaklık bile olsa gitmiyor o kararma sadece bi uygulamaya vs gireyim oyle duzeliyor veya bi 10 sn sonra filan kendi kendine normale dönüyor. Kullanan arkadaşlar sizdede boyle bi durum mevcut mu?

deepestlove

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi mix 2
Konular
0
Kamera iyi olsun diyorsanız huawei bakabilirsiniz. Samsung kamera anlamında sizi üzer.
m51 alırsam 3-4bin e de bir aynasız alacağım foto özelliği de günü kurtarır o seviye de her telefon az çok aynı çekiyor zaten
mi10t pro 8/256 6000e gelmeli zamanı azalıyor

akova61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
iphone 7
Konular
3
9t prodan 10t pro 8/128 modeline geçtim. Gerçekten geçmeye değer farklılıklar var ekran kesinlikle mükemmel amoledi aratmıyor ve 144 olması gerçekten çok farkediyor, eski cihazımı elime aldığımda 60hz sinirimi bozuyor o derece farklı. Kamera gayet başarılı. Cihazın bana göre tek eksi yönü ağır olması. iPhone 7den 9t proya geçtiğim ilk an oda ağır gelmişti umarım bunada zamanla alışırım. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir cihaz.

(Iraktan 450dolara aldım)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
akova61, Hayırlı olsun,bedava,ben T modelini 3700'e almıştım.

akova61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
iphone 7
Konular
3
akova61, Hayırlı olsun,bedava,ben T modelini 3700'e almıştım.
Hocam Tr'de satanlar yaklaşık bin TL kar koyup satıyorlar fırsat bulmuşken kaçırmadım bende. Anlamadığım olay şuki cihaz 500 dolardan satılacak denildi adamlar ırakta pro modelini piyasaya 409 dolardan sürdü takibettim akabinde stok durumuna göre 425 ve 450 dolardan satış yaptılar. Yani ıraktaki insanda bu cihazdan kar ediyor ve 409 dolara satabiliyor çok ilginç.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
akova61, Matruşka gibi kâr eden edene ama en büyüğü bize patlıyor Matruşkanin maalesef haha--

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
öncelikle herkese hayırlı forumlar;
bende rabbim izin verdi mi10t pro aldım önceki telefonum note 10 pro idi gerçi suan 2. telefon olarak kullanıcam onu bir süre.
cihazı 3 gundur kullanıyorum deneyimlerimi paylaşmak isterim bu yüzden.
öncelikle tüm yorumları okudum herşeye katılıyorum çok güzel bir cihaz olmuş.
hatta note 10 prodan sonra sunu dedim özlemişim ya yağ gibi akan miui arayüzünü :)
ses konusunda oldukça güzel cihaz dokunsal geri bildirimde oldukça hoş olmuş.
ben bir tek ekranı beğenmedim buda amoled den geçtiğim için oldu heleki note 10 pro ile yan yana koydugum zaman oldukça fark var kimi arkadaşlar çok fark yok yazmıs ama şahsi fikrim iki telefonu yan yana koyunca olduça buyuk bir fark var.
ama alıştım iki cihazı yan yana getirmediğim sürece suan için sorun teşkil etmiyor ama cihazla ilgili tek keşkem bu oldu. keşke amoled ekranlı olsa idi. keşke edge ekran olsaydı bu kişiden kişiye değişir ama bence cok premium bir hava katıyor cihaza.
ama ekranın 144hz olması gercekten muhazzam deneyim veriyor kullanıcıya bunuda sölemeden geçemicem :)
kamera konusunda cihaz oldukça iyi note 10 pro dan geçicek arkdaşlar belirli koşullarda üzülebilirler ama kameralar hemen hemen aynı. zoom becerisi ve gece cekimleri güzel ama note 10 pronun gerisinde.
kamerada mi10t pronun tek artısı işlemciden dolayı fotoğrafı işlemi hızı 10 sn beklemiyoruz şükür :)
bl kilidi için başvuru yaptım sabırzıklı ile açılmasını bekliyorum .

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
öncelikle herkese hayırlı forumlar;
bende rabbim izin verdi mi10t pro aldım önceki telefonum note 10 pro idi gerçi suan 2. telefon olarak kullanıcam onu bir süre.
cihazı 3 gundur kullanıyorum deneyimlerimi paylaşmak isterim bu yüzden.
öncelikle tüm yorumları okudum herşeye katılıyorum çok güzel bir cihaz olmuş.
hatta note 10 prodan sonra sunu dedim özlemişim ya yağ gibi akan miui arayüzünü :)
ses konusunda oldukça güzel cihaz dokunsal geri bildirimde oldukça hoş olmuş.
ben bir tek ekranı beğenmedim buda amoled den geçtiğim için oldu heleki note 10 pro ile yan yana koydugum zaman oldukça fark var kimi arkadaşlar çok fark yok yazmıs ama şahsi fikrim iki telefonu yan yana koyunca olduça buyuk bir fark var.
ama alıştım iki cihazı yan yana getirmediğim sürece suan için sorun teşkil etmiyor ama cihazla ilgili tek keşkem bu oldu. keşke amoled ekranlı olsa idi. keşke edge ekran olsaydı bu kişiden kişiye değişir ama bence cok premium bir hava katıyor cihaza.
ama ekranın 144hz olması gercekten muhazzam deneyim veriyor kullanıcıya bunuda sölemeden geçemicem :)
kamera konusunda cihaz oldukça iyi note 10 pro dan geçicek arkdaşlar belirli koşullarda üzülebilirler ama kameralar hemen hemen aynı. zoom becerisi ve gece cekimleri güzel ama note 10 pronun gerisinde.
kamerada mi10t pronun tek artısı işlemciden dolayı fotoğrafı işlemi hızı 10 sn beklemiyoruz şükür :)
bl kilidi için başvuru yaptım sabırzıklı ile açılmasını bekliyorum .
Hocam şuan aktif mi 9 kullanıyorum ve cuma günü elime oneplus 8t geldi. 4 5 kişi baktık ve mi 9 renkleri daha güzel ama 8t daha parlak dediler. Bugün akrabam geldi ve mi 10t pro almış ekran ayarı otomatikte idi ve yanyana tuttum mi 9 um ile çok farklıydı cidden ta ki ekran ayarlarını yapınca hiçbir fark olmadığını açıkca söyleyebilirim. Ekran ayarları da şu şekilde:gelişmiş ayarlara girip p3 srgb gibi gözünüze hoş görüneni seçip alta inip doygunluk çubuğunu sağa çekmeniz. Cidden amoledden tek farkı siyahları tam verememesi. Artısı da beyazları a4 kağıdı beyazı gibi gerçek beyaz. Pazartesi günü oneplus 8t yi geri yollayıp mi 10t pro alacağım. Size cevap olarak yazdım bildirim gelsin diye deneyip deneyimlerinizi bekliyorum.

Üst Alt