Var gayet başarılı çalışıyorDüz 10tde deneyen var mı
Ben yüklediğimde 4 wipe yapamıyorum eksik çıkıyor .Aynı sorunu yaşayan varmı acaba?
Çok teşekkür ederim.Daha önce yüklemede mıuı yazısı çıkıyordu öyle kalıyordu.Meğerse orda yükleme yapıyormuş .Bende yükleme yapmıyor telefon öyle kaldı diye telaşlanmıştım.Şimdi 5 dakika kadar bekleyince yüklemeyi tamamladı.Fakat dediğim gibi yükleme ekranında herhangibir belirti yok sadec mıuı yazısı çıkıyor.Benim gibi ilk defa rom yükleyecek olan arkadaşlara bilgi olsun.Telefonum mi 10T pro.Yeni cihazlarda bu şekilde rom yükleyin...
1- Wipe -> Advanced wipe ->Dalvic/ART Cache ve Cache bu iki seçeneği seçip temizleyin.
2- İşlem bitimi Twrp ana ekrana gelip install kısmından ROM dosyasını yüklüyoruz.
3- Yükleme tamamlandıktan sonra Twrp ana ekrana gelip Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.
4- İşlem bitimi Reboot-Sistem deyin...
Çok teşekkür ederim.Daha önce yüklemede mıuı yazısı çıkıyordu öyle kalıyordu.Meğerse orda yükleme yapıyormuş .Bende yükleme yapmıyor telefon öyle kaldı diye telaşlanmıştım.Şimdi 5 dakika kadar bekleyince yüklemeyi tamamladı.Fakat dediğim gibi yükleme ekranında herhangibir belirti yok sadec mıuı yazısı çıkıyor.Benim gibi ilk defa rom yükleyecek olan arkadaşlara bilgi olsun.Telefonum mi 10T pro.
hocam merhaba,Konu tarafımdan denenmiştir.Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. BilgisayarınızdaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirveLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdriverları yüklü olmalıdır. Yapacağımız işlem sıfırdan stock recovery üzerine twrp kurulumudur. Kendim şu anda sıkıntısız kullandığım Twrpdir
Kurulum
1. Gerekli driverlerin kurulması için Mi flash programını kurun.
2. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
3. Minimal adb+twrp dosyasını yükleyin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
4. indirmiş olduğunuz klasörü C: Ana Dizine açın.
5. Ses kısma + güç tuşuna basarak telefonunuz fastboot moda alın.
6. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
7. İndiğiniz klasörde önce adb ye tıklayın. açılıp kapanacak. Sonra Fastboot tıklayın . Açılıp kapanacak sonra CMD-Here yazan yere tıklıyoruz pencere açılıyor. şimdi Sırayla verdiğim kodları yazıp enter Basıyoruz.
Telefonumuz Twrp kurulu olarak açılıyor. Sonra telefon hafızasına Magiski atıp flaşlıyoruz yoksa kalıcı olmaz
Magisk
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mevcut Twrp den güncelleme yapmak içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyayı indirip direk yükleyebilirsiniz.
Sorumluluk size konu bana aittir. Miuiturkiye.Net ve tarafım yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.hocam merhaba,
mi 10t Pro cihazımda magisk kurmadan kalıcılık başarılı. hatta şuan android 11 kurulumu yaptım, herhangi bir sorun yok. fakat twrp kurulduktan sonra format data yaptım sonra recovery tekrardan başlatarak devam ettim.