Bi de, bootloader kilidi açık olunca, imei atma işlemi kaç dakikalık işlem? Forumun bu kısmına yazdım ki hem ben hem merak edenler de sizin cevaplarınızla öğrenmiş oluruz?memo331, Tercih senin
Biraz önce imei attırdım ama iki imei için at telefoncu sadece birine atılır dedi, öyle bir şey var mı, bilgisi olan?memo331, Uzaktan bağlantı işleminde PC Olarak her şey hazırsa driver,QFIL vs ve telefonda magisk (root) yüklü ise 10 dk geçmez.
Sadece sim2 ye atılabiliyor.Biraz önce imei attırdım ama iki imei için at telefoncu sadece birine atılır dedi, öyle bir şey var mı, bilgisi olan?
imei araçlardaki plaka gibidir sadece trafiğe çıkmak için izin verir.. Arabanın çekişine torkuna ve başka bir donanımının çalışmasına katkıda sağlamaz zararda sağlamaz bu örnek en açıklayıcı örnek gibi bu konudaMerhaba,
xiaomi redmi note 9 pro 5g cihazı geldi bana yurt dışından, imei atmak istiyorum , elimde eski iphone 5 telefonu var, onun imesini kullanmak ıstıyorum, ama şöyle bi duyum aldım , iphone 5 şebek olarak 4g yi desteklemediği için xiami telefonu 3g çeker diye bi telefoncu arkadaş söyledi bana , bu işin ehli değil ama bu bilgi doğrumudur sizce ??
geçmişte Facebook gruplarının birinde okumuştum bu benzetmeyi oradan aklımda kalmış alıntı yani hocam. Siz daha da detaylandırmışsınız. Anlaşılması açısından mükemmel örnek tabiki.. Ama bunu söyleyen kişinini telefoncu olması beni de üzdüH.kadioglu, Orijinalini yazayım
İMEİ no'yu arabaların PLAKA nosu gibi düşünün....
Plaka ,aracın gitmesini,hızını,beygirini,torkunu vs değiştirmiyorsa imei no da telefonun çekim kalitesini değiştirmez...
İmei no dan ziyade İMEİ repair işlemini doğru düzgün yapan,işinin ehli kişilere yaptırırsanız isterseniz ankesörlü telefon imeisi yüklesin fark etmez.