******** iyi günler, internetten yurt dışından getirenlerden, mi 10 t (8/128) aldım, satan kişi ile biraz iletişim sıkıntısı var, o yüzden sorularımı burdan sormak istiyorum, yanıtlarsanız çok sevinirim.
1 - Bootloader işlemi için internetten bakıp hesap oluşturma ..vs işlemleri yaptım en az 7 gün beklemek gerekiyormuş, ben bunların hiç birini beklemeden , imei atan bir telefoncuya gitsem hemen (1 - 2 saat içinde ) imei atabilir mi?
2 - Bootloader işlemini tamamlamak için bilgisayarıma mi unlock indirip telefonu bağlamaya çalışıyorum ama bilgisayarım 12-13 yıllık , aygıt yöneticilerinde android sürücüsü yok, driver yüklesem de yine de olmadı, yeni nesil bilgisayarda mı yapmak gerekiyor?
3 - Atılacak olan imei için eski 2003 te altığım tuşlu telefon var, onun imei ni attırsam , (malum o telefonlarda en fazla 3 g var) , mi 10t nin özelliği olan 4,5 G ve 5G internet bağlantılarını kullanabilme gibi konularda sorun yaşar mıyım ?
4 - Ben telefoncuya herhangi bir imei vermesem , telefoncunun attığı imei ne kadar sağlıklı uzun ömürlü olur? sorun yaşar mıyım ? ve telefoncular kendi attıkları imei ler eski telefonlardan mı atıyor, yoksa rastgele imei veren bir program üzerinden mi yapıyorlar ?
** cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim