Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Redmi Note 12 Pro Plus 5G (yibo Edition) cihaz var elimde bootloader kilidini açıp Custom ROM yükleyeceğim fakat cihaz Çin olduğu için hesap eklenemedi gibi bir hata alıyorum bu cihazda kilit açan bazı arkadaşlar olmuş bana da yardımcı olurlarsa sevinirim.
Sende bypass yonetemi işe yarayabilir önce onu araştır istersen

fatihsy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
iPhone
Konular
38
Redmi Note 13 Pro 5G çin cihaz direnç işlemi yapılmış Fake rom yüklü, ben mi asistan ile global son sürüme güncelledim şebeke gitti, şebeke çok önemli değil wi-fi de yedek telefon olarak kullanıyorum. BL açmak istiyorum sadece bahsedilen site ile bu cihazın BL açılabilir mi? Açılırsa mobil şebeke ile mı açılır?

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Redmi Note 13 Pro 5G çin cihaz direnç işlemi yapılmış Fake rom yüklü, ben mi asistan ile global son sürüme güncelledim şebeke gitti, şebeke çok önemli değil wi-fi de yedek telefon olarak kullanıyorum. BL açmak istiyorum sadece bahsedilen site ile bu cihazın BL açılabilir mi? Açılırsa mobil şebeke ile mı açılır?
O telefonun unlock sunucularını kapattı Xiaomi. İmkanı yok açılmaz, açılmayacakta yakın tarihte de uzak tarihte de. Global olması lazım açılması için.

fatihsy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
iPhone
Konular
38
O telefonun unlock sunucularını kapattı Xiaomi. İmkanı yok açılmaz, açılmayacakta yakın tarihte de uzak tarihte de. Global olması lazım açılması için.
şebeke sorunu çözülebilir mi?

Wostry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
Arkadaşlar Ben kendim yaptırdığım yöntemi yazdım.

sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 20 USD ücreti çıkıyor.

Onun ödemesini yapıp tekegramdan " " kişisine mesaj atacaksınız yada direk telegramdan o kişi ile irtibata geçin

NOT: Aynı isimde benzer hesaplarda mevcut o yüzden tam hesap bağlantısını verdim diğerlerine gidip çarpılmayın, Olayın farkındalar ve av bekliyorlar benden söylemesi.

Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız.

Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak Gene aynı kişi 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp, 1 dk içerisinde Bootloader Kilidini açıyor.

Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz.

Xiaomi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu Xiaomi 13 ün kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim.

Çin Telefonların Bootloaderini açtırmanın şuanlık başka yolu yok, var olanlarda çok pahalı..

Hadi Hayırlı Olsun...
ödmeyi nasıl yaptınız acaba bende bu yöntemi denemek istiyorum

Üst Alt