Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Gezer7887

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
9
Arkadaşlar çin hesabı olunca oluyor telefon globalmiş bilmemneymiş fark etmiyo çin hesabı olması yeterli hellotalk diye bir uygulama var ordan cinli biriyle tanıştım rica ettim çin hesabı actı verdi tabi 3 4 kişi falan güvenmedi dolandırıcı sandı şansınıza deneyin

lanet_Xiaomi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lanet
Cihazım
Note 13 pro
Konular
0
mi community'den izin almak için gereken 30 günlük süreyi bypass etme yöntemi var mı, çin cihazlar için?

yoknigga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
1
mi community'den izin almak için gereken 30 günlük süreyi bypass etme yöntemi var mı, çin cihazlar için?
Çin cihazlarda yok. Ayrıca cihazınızın fabrikadan miui olarak çıkması gerek o bypass için. Çin cihazı ve işlemcisi mtk ise sürüm düşürme yapıp ordan başvuru yapabilirsiniz

lanet_Xiaomi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lanet
Cihazım
Note 13 pro
Konular
0
Çin cihazlarda yok. Ayrıca cihazınızın fabrikadan miui olarak çıkması gerek o bypass için. Çin cihazı ve işlemcisi mtk ise sürüm düşürme yapıp ordan başvuru yapabilirsiniz
Cihaz note 13 pro 5g. Miui çıkışlı diye hatırlıyorum. Ama mtk değil qualcom. Galiba çin hesabı olmadan ve 30 gün beklemeden başka bir yol yok gibi şu anlık

Üst Alt