- Adım
- MinTR
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 1
Arkadaşlar Ben kendim yaptırdığım yöntemi yazdım.
Onun ödemesini yapıp tekegramdan "
NOT: Aynı isimde benzer hesaplarda mevcut o yüzden tam hesap bağlantısını verdim diğerlerine gidip çarpılmayın, Olayın farkındalar ve av bekliyorlar benden söylemesi.
Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız.
Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak Gene aynı kişi 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp, 1 dk içerisinde Bootloader Kilidini açıyor.
Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz.
Xiaomi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu Xiaomi 13 ün kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim.
Çin Telefonların Bootloaderini açtırmanın şuanlık başka yolu yok, var olanlarda çok pahalı..
Hadi Hayırlı Olsun...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 20 USD ücreti çıkıyor.Onun ödemesini yapıp tekegramdan "
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
" kişisine mesaj atacaksınız yada direk telegramdan o kişi ile irtibata geçinNOT: Aynı isimde benzer hesaplarda mevcut o yüzden tam hesap bağlantısını verdim diğerlerine gidip çarpılmayın, Olayın farkındalar ve av bekliyorlar benden söylemesi.
Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız.
Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak Gene aynı kişi 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp, 1 dk içerisinde Bootloader Kilidini açıyor.
Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz.
Xiaomi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu Xiaomi 13 ün kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim.
Çin Telefonların Bootloaderini açtırmanın şuanlık başka yolu yok, var olanlarda çok pahalı..
Hadi Hayırlı Olsun...