Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

mintr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MinTR
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Arkadaşlar Ben kendim yaptırdığım yöntemi yazdım.

sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 20 USD ücreti çıkıyor.

Onun ödemesini yapıp tekegramdan " " kişisine mesaj atacaksınız yada direk telegramdan o kişi ile irtibata geçin

NOT: Aynı isimde benzer hesaplarda mevcut o yüzden tam hesap bağlantısını verdim diğerlerine gidip çarpılmayın, Olayın farkındalar ve av bekliyorlar benden söylemesi.

Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız.

Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak Gene aynı kişi 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp, 1 dk içerisinde Bootloader Kilidini açıyor.

Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz.

Xiaomi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu Xiaomi 13 ün kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim.

Çin Telefonların Bootloaderini açtırmanın şuanlık başka yolu yok, var olanlarda çok pahalı..

Hadi Hayırlı Olsun...

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10

sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 20 USD ücreti çıkıyor.

Onun ödemesini yapıp tekegramdan " " kişisine mesaj atacaksınız yada direk telegramdan o kişi ile irtibata geçin

NOT: Aynı isimde benzer hesaplarda mevcut o yüzden tam hesap bağlantısını verdim diğerlerine gidip çarpılmayın, Olayın farkındalar ve av bekliyorlar benden söylemesi.

Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak Gene aynı kişi 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp, 1 dk içerisinde Bootloader Kilidini açıyor.

Xiaomi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu Xiaomi 13 ün kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim.

Çin Telefonların Bootloaderini açtırmanın şuanlık başka yolu yok, var olanlarda çok pahalı..

Hadi Hayırlı Olsun...
Konuda ki bu ibareyi dikkate alin arkadaşlar, 2024 öncesi cihazlar için geçerli.

"This account is only used for bootloader unlocking of old devices released before 2024. "

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Kutudan hyper os Ile çıkan cihazlar için hiç bir yöntem yok şuan. Cin kimliği hariç

emre1515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EmreKarakaya
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Hocam bende 4000 günlük çin kimliği var ve cihaz global ama konu başlığındaki hatayı alıyorum sebebi nedir sizce ?

relivetr46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
1
Hocam bende 4000 günlük çin kimliği var ve cihaz global ama konu başlığındaki hatayı alıyorum sebebi nedir sizce ?
Cin hesabi ile globali, global hesapla cini acamazsiniz hocam. Global hesap acin community giris yapin 1 ay sonra bl izni alirsiniz 3 gun sonra da acarsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada hocam cin hesabinizin kimlik dogrulamasi yapildi mi ? Ya da cin bl acabiliyor mu?

emre1515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EmreKarakaya
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Cin hesabi ile globali, global hesapla cini acamazsiniz hocam. Global hesap acin community giris yapin 1 ay sonra bl izni alirsiniz 3 gun sonra da acarsiniz.

Bu arada hocam cin hesabinizin kimlik dogrulamasi yapildi mi ? Ya da cin bl acabiliyor mu?
Teşekkür ederim hocam cevap için global hesap açtım bekliyorum artık.

Çin hesabının kimlik doğrulaması dedğiniz nedir tam anlamayamadım ama daha önceki kullandığım cihazlarda açmıştım sorun olmamıştı

jsowjd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
omer
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Herkese hayırlı forumlar
Cıhazım Xıaomı Note 12 pro 5G - 14.0.3.2 SMOMIXM
HyperOs gelmedi Yurt Dışı Cihazı, HyperOs Kurmak İstiyorum ama bootloader kilidini açmaya çalışırken

"The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold"

hatası alıyorum nasıl çözebiliriz?

komando45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi9t
Konular
16
Ben çözümü telefonu degisitrerek buldum

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Arkadaşlar şimdi hangi telefonun ücretli/ücretsiz boot kilidi açılıyor
Yurtdışı alacağım boot kilidi açılan f/p cihaz önerir misiniz
Başka markalarda olur

mintr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MinTR
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Herkese hayırlı forumlar
HyperOs gelmedi Yurt Dışı Cihazı, HyperOs Kurmak İstiyorum ama bootloader kilidini açmaya çalışırken

"The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold"

1. Cihaz üzerinde Fake Rom yüklü olduğundan güncelleme alamıyorsunuz.
2. Cihaz Çin Cihazı olduğundan hesap doğrulaması yapmadan başvuru yapamazsınız doğrulama için çin telefon numarası lazım o da vatandaşı olmadan satın alamazsınız kiralama yapan yerler var ama güven olmaz...

Size en sağlam ve en ucuz yolunu anlattım 800 TL ye açılıyor cihazınız..

Hadi Hayırlı Olsun...

Herkese hayırlı forumlar

Bende senin gibi hata alıyordum, anlattığım gibi yaptığında sende bunun gibi sonuç alacaksın...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Üst Alt