Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Telegram dan yabancı biri 1400 TL karşılığı yapabileceğini söylüyor riske girilmez sanırım

Her rom değişiminde para mı verilir :)

Global cihaz alıp ,kilit açın mis gibi kullanın ya da kilit açılmış bir cihaz alın....

criwssonn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Aynı cihaz var 27 gün oldu hesabı açalı bakalım açılacak mı Kilit haber ederim
Naptınız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar. Çözümünu yazıyorum. ncunlock sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 15-50 USD arası ücreti çıkıyor. Onun ödemesini yapıp tekegramdan ncunlock kişisine mesaj atacaksınız. Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız. Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak o kişi. . 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp farklı bir program ile 1 dk içerisinde kılıfı aciyor. Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz. Mi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu mi 13 in kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim. Cihazım direnç kayıtlıydi. Kilit açılınca IMEI gidiyor. 250 TL ye cift IMEI atiliyor. Ben kendi yaptirdigim yöntemi yazdım. Fake romdan kurtulmanın başka yolunu bulamadığım için bu yolu denedim ve şükür dolandirulmadan hallettim.
Hocam bişey sorucam mi kilit açma durumunda hesap ekle diyince sizde ne diyordu?

sağ olun hocam Çin hesabı açtım önceden hesap kurulduğu yerle ilişkilendirilmiyor hatası alıyordum şimdi mi community atıyor 30 gün dolduktan sonra tekrar deneyeceğim.
Acabildinizmi?

Son düzenleme:

kvothe1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
poco x3
Konular
0
Naptınız hocam

Hocam bişey sorucam mi kilit açma durumunda hesap ekle diyince sizde ne diyordu?

Acabildinizmi?
Açılmıyor

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
2 gün oldu sonunda kilidi açtım cihaz TR de olduğu için ne yaptıysam olmadı. Çin hesabı ile uzaktan işlem yapılarak açıldı 168 saat sürede ve akabinde global romu yükledim bir kez de güncelleme yaptım 10 numara.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Açan kişiler cihaz modellerini de yazabilir mi

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
2 gün oldu sonunda kilidi açtım cihaz TR de olduğu için ne yaptıysam olmadı. Çin hesabı ile uzaktan işlem yapılarak açıldı 168 saat sürede ve akabinde global romu yükledim bir kez de güncelleme yaptım 10 numara.
Uzaktan kime actirdiniz hocam benimde 30 günü dolmuş cin hesabim var acilmiyor

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Anladığım kadarıyla kutudan hyperos ile çıkan cihazlar da hata veriyor onay alsa da.

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
+30 günü aşmiş çin hesap ile 19:00da tekrar denendi. 11 gün ileriye attı tarihi ve account error verdi şaka gibi gerçekten

Üst Alt