Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
12 ailesine izin bile istemeye gerek yok diye biliyorum. Türkiye numarasıyla çin hesabı alabiliyorsunuz açın hesabı bağlamayı deneyin direkt. Açılması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer Çin hesabı açıp global mi uygulamasından izin alabilen varsa bana ulaşabilir mi? Yeni bir yol var gibi duruyor deneme yapabiliriz.
Hesap actim 30 gun bekletiyor 15 gün kaldi

criwssonn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
O cihazı acamazsiniz. Xiaomi tarafından kapatıldı 13 ailesinin unlock sunucuları. Açılacak gibi de durmuyor, bypass ya da başka bir tool yok gibi şu anlık. Para isteyene de kulak asmayin.
Hocam bişey sorucam. Cihazım xiaomi 13 fake rom var direnç kayıtlı bl kilidini açamıyorum o the place where the acoount hatasını veriyor hiçbir kurtulma yolu yokmu şuan bundan ya

Cihaz ne sizin

Bende xiaomi 13 çin cihazı vardı fake rom lu. Direkt çin hesabı açıp açtığım hesapla telefonun ayarlar kısmından kilidi açma başvurusu yapıp hesap ekledim başarılı şekilde ilişkilendirildi yazdı sonra 1 hafta bekledim verdiği süre 168 saatti sanırım dolduktan sonra mi unlock la bilgisayar üzerinden 5 dk içinde kilidi açıldı. Daha sonra hybrid eu rom yükledim
Hocam bendede aynı şekilde fake romlu Xiaomi 13 çin cihazı var tam olarak naptınız rica etsem anlatirmisiniz?

kvothe1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
poco x3
Konular
0
Aynı cihaz var 27 gün oldu hesabı açalı bakalım açılacak mı Kilit haber ederim

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Hocam bişey sorucam. Cihazım xiaomi 13 fake rom var direnç kayıtlı bl kilidini açamıyorum o the place where the acoount hatasını veriyor hiçbir kurtulma yolu yokmu şuan bundan ya

Hocam bendede aynı şekilde fake romlu Xiaomi 13 çin cihazı var tam olarak naptınız rica etsem anlatirmisiniz?
Türkiye numarasıyla Çin hesabı alabiliyorsunuz. Xiaomi 13 serisi izin istiyor mu bilmiyorum ama benim bildiğim gerek yok. hesabı açtığınız gibi kilit açma başvurusu yapmayı deneyin.

+86nin üzerine tıklayıp +90 Türkiye seçin. Hesabı açtığınız gibi ayarlardan eklemeyi deneyin bakalım ne olacak.

criwssonn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Türkiye numarasıyla Çin hesabı alabiliyorsunuz. Xiaomi 13 serisi izin istiyor mu bilmiyorum ama benim bildiğim gerek yok. hesabı açtığınız gibi kilit açma başvurusu yapmayı deneyin.

+86nin üzerine tıklayıp +90 Türkiye seçin. Hesabı açtığınız gibi ayarlardan eklemeyi deneyin bakalım ne olacak.
evet açtım artık o hatayı almıyorum ama mi comminty hatasını alıyorum bu sefer. sanırsam 30 gün beklemem gerekli yeni hesap actıgım için

criwssonn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Arkadaşlar. Çözümünu yazıyorum. ncunlock sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 15-50 USD arası ücreti çıkıyor. Onun ödemesini yapıp tekegramdan ncunlock kişisine mesaj atacaksınız. Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız. Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak o kişi. . 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp farklı bir program ile 1 dk içerisinde kılıfı aciyor. Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz. Mi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu mi 13 in kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim. Cihazım direnç kayıtlıydi. Kilit açılınca IMEI gidiyor. 250 TL ye cift IMEI atiliyor. Ben kendi yaptirdigim yöntemi yazdım. Fake romdan kurtulmanın başka yolunu bulamadığım için bu yolu denedim ve şükür dolandirulmadan hallettim.
imei yi nerde attırdın acaba?

marginal_mirage

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 13
Konular
1
sunucular kapalı diyorlar ncunlock tan açıldığından bahsediyor bu yazıda. şimdi ben bu yöntemle açabilir miyim açamaz mıyım bootloaderı?

criwssonn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0

Cihazım çin cihazı aslında ama fake rom hyperos yüklü yinede 30 gün bekleyip uygulamadan başvuru istiyor yani umarım 30 gün sonra olur

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son 6 gün kaldı. Normalde settings.apk kurarak 30 gün bekleme işini bypass edebiliyorduk ama ben kendi cihazimla uyumlu settings.apk bulamadim ve bu yöntem fabrikadan miui olarak çıkan cihazlar için geçerlidir.
Hocam bu dediğinizi nasıl yapabilirim? Detaylı bir video varmı veya anlatabilir misiniz nerden indirebilirim

Son düzenleme:

yoknigga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
0
Cihazım çin cihazı aslında ama fake rom hyperos yüklü yinede 30 gün bekleyip uygulamadan başvuru istiyor yani umarım 30 gün sonra olur

Hocam bu dediğinizi nasıl yapabilirim? Detaylı bir video varmı veya anlatabilir misiniz nerden indirebilirim
İnternette arayın hocam. Modele göre mi community bypass diye aratın. Cihazınızın fabrikadan MIUI olarak çıkması gerek.

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
sunucular kapalı diyorlar ncunlock tan açıldığından bahsediyor bu yazıda. şimdi ben bu yöntemle açabilir miyim açamaz mıyım bootloaderı?
Convert yapmayı denerler, Çin cihazı Global cihaza çevrilebilir diye biliyorum. Ama gerçekten değer mi sizce bu cihaz için? Zaten cihazı kaydederken convert yapıyorlar diye biliyorum, H.kadioglu hocam daha iyi bilir. Yazılım kayıt yaptırmayı deneyin fake romdan kurtulmak istiyorsanız hemde kaydettirmis olursunuz cihazinizi. Kişi güvenilir ama o telefona o işlem ücreti değmez gibi.

Üst Alt