Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

ubeydullah112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ubeydullah
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Abiler hayırlı akşamlar,
Bu forumdaki her şeyi, 45 sayfayı istisnasız okudum. Heyecanlı bir film gibiydi :)
ilk başta bi togg cu abiden heyecana kapıldık başrol sandık, sonra olmadı lınşasd
sonra erguvan usta herkese gider yaptı bu iş olmaz artık ümit kesin dedi, felaket tellalığı yaptı, yaparız diyenlere dolandırıcı vs dedi sonra kendi bir şekil yaptı :)
bazı arkadaşlar parayla telegramdan yaptırdı
emresty usta en son noktayı koydu. özetle emre aganın dedikleri sanırım çözüm olacak
benim cihaz redmi note 12 pro 5g. yurt dışı, direnç ile imei attırdım, miui global sürüm 14.0.3 kurulu. tabi bu alanda neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. sadece telefona gider bi custom room kurmak istiyorum. bootloader açık değil. ben de aynı hata var. emrenin dediklerini deneyeceğim.
herkese iyi akşamlar :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

emre çözümün burada olduğunu söylüyor, yeni gelenler için kolaylık olsun diye paylaşayım dedim:
Ben ve birkaç kişi bu sayfadaki yöntemle kilidi açtık. Ben eu hybrid rom yükledim telefona sonrasında.

ubeydullah112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ubeydullah
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Hocam the system... hatası aldınızmı eklerken
Hiç bir hata almadım. Direkt çin hesabı açtım sonra telefonun ayarlar kısmından kilidi açma için başvuru yaptım ordan hesaba giriş yaptım cihazla hesap başarılı şekilde eşleştirilmiştir yazdı bir hafta sonra mi unlock la açtım kilidi 5 dk filan sürdü

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Abiler hayırlı akşamlar,
Bu forumdaki her şeyi, 45 sayfayı istisnasız okudum. Heyecanlı bir film gibiydi :)
ilk başta bi togg cu abiden heyecana kapıldık başrol sandık, sonra olmadı lınşasd
sonra erguvan usta herkese gider yaptı bu iş olmaz artık ümit kesin dedi, felaket tellalığı yaptı, yaparız diyenlere dolandırıcı vs dedi sonra kendi bir şekil yaptı :)
bazı arkadaşlar parayla telegramdan yaptırdı
emresty usta en son noktayı koydu. özetle emre aganın dedikleri sanırım çözüm olacak
benim cihaz redmi note 12 pro 5g. yurt dışı, direnç ile imei attırdım, miui global sürüm 14.0.3 kurulu. tabi bu alanda neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. sadece telefona gider bi custom room kurmak istiyorum. bootloader açık değil. ben de aynı hata var. emrenin dediklerini deneyeceğim.
herkese iyi akşamlar :)

emre çözümün burada olduğunu söylüyor, yeni gelenler için kolaylık olsun diye paylaşayım dedim:
Evet dostum o konudakileri uygularsan açabilirsin.

BeginnerXiaomiUser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BeginnerUser
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Diğer forumda yazanları yaptım, china hesabı açabildim. sonra pcye taktım tanımadı. win11 benim pc. mi flash tools'u kurdum, o yüklenecek drivesı gösterdi. onları yükledim. sonra gördü. şimdi 158 saat verdi. hadi bakalım :)

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
1
Arkadaşlar. Çözümünu yazıyorum. ncunlock sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 15-50 USD arası ücreti çıkıyor. Onun ödemesini yapıp tekegramdan ncunlock kişisine mesaj atacaksınız. Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız. Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak o kişi. . 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp farklı bir program ile 1 dk içerisinde kılıfı aciyor. Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz. Mi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu mi 13 in kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim. Cihazım direnç kayıtlıydi. Kilit açılınca IMEI gidiyor. 250 TL ye cift IMEI atiliyor. Ben kendi yaptirdigim yöntemi yazdım. Fake romdan kurtulmanın başka yolunu bulamadığım için bu yolu denedim ve şükür dolandirulmadan hallettim.

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Arkadaşlar. Çözümünu yazıyorum. ncunlock sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 15-50 USD arası ücreti çıkıyor. Onun ödemesini yapıp tekegramdan ncunlock kişisine mesaj atacaksınız. Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız. Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak o kişi. . 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp farklı bir program ile 1 dk içerisinde kılıfı aciyor. Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz. Mi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu mi 13 in kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim. Cihazım direnç kayıtlıydi. Kilit açılınca IMEI gidiyor. 250 TL ye cift IMEI atiliyor. Ben kendi yaptirdigim yöntemi yazdım. Fake romdan kurtulmanın başka yolunu bulamadığım için bu yolu denedim ve şükür dolandirulmadan hallettim.
Dostum forumda açılan konu sayesinde tamamen ücretsiz bir şekilde kilit açtık.

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
1

Buradaki listeden cihazınızı seçip 15-20 USD arası fiyat çıkıyor.

Dostum forumda açılan konu sayesinde tamamen ücretsiz bir şekilde kilit açtık.
Süper. Ben daha önce yaptırdım maalesef. O zamanlar başka yolu yoktu.

Üst Alt