Hayır, telefonunuz açılmaz, Mi logosunda kalır. Tema apk dosyasıni bulup yüklerseniz sorununuz çözülür sanırım. İleri düzey bilgim yok, yanlış yönlendirme yapmak istemem. Tema uygulamasını neden kaldırdığınızı da anlayamadım. Bence siz Miui yi Miui yapan uygulamaları kaldırmak yerine AOSP kullanın.
Canlı duvar kağıtları için yerleşik uygulama diye biliyorum.
_yasin livepicker kaldırdım bilmiyorum ne olduğunu, mi tarayıcı kalkmadı devre dışı bıraktım ama bu kaldırdığım sistem uygulamaları hafızadan yer açmıyor gibi sadece gözükmüyor, çünkü kaldırmama rağmen hafızada yer açılmamış gibi. depolama alanında "diğer" diye 1.5gb'lik alan var buna nasıl detaylı bakabilirim ne olduğu?
ya bu telefonu alalı 1 ay oldu aldığıma pişman etti diyebilirim, telefondan yazılımsal sorunlar fışkırıyor
sim etkinleştirme kaldırdım da ben kendi sim kartıma no kaydedemiyorum şu an onunla mı alakalı? numara yazıp kaydet dediğimde seçeneklerde sim kart yok çünkü.
bir de telefonun sarjı kendi kendine gidiyor baktığımda "hücre bekleme" baya sarj yiyor 1. sırada, bu normal değil sanıyorum
çift tıklama ekran kilidi açıyor ama geri çift tıkladığımda kapanmıyor telefon
galeride her fotodan 2 tane var, 1 tanesini sildiğimde ikisi de silinmiş oluyor
twitter uygulaması düzgün çalışmıyor, daha düşünsem 1-2 sorun daha bulurum herhalde