İlk öncelikle denedikleriniz güncel değil size şimdi bugün çıkan sürümün linkini vereceğim normal rom flashlar gibi flashlayınAynen öyle hocam sayısız yol denedim![]()
Buyrun hocamOlur hocam
Hocam 4.1.69 sürümü nedir o öyle? Sırat köprüsü geçer gibi.Buyrun hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İşte en büyük sorun burada başlıyor hocam, bunun aynısını aynı yerden indirdim bende. Hiçbir şekilde de çalışmıyor. Ayrıca bunun yanında pixel experience romunu da indirdim vbmeta ve gapps dahil içerisinde ama o da çalışmadı. Çok enteresan. Hocam kusura bakmayın hepinizi uğraştırıyorumBuyrun hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam siz kurulumu nasıl yapıyorsunuzİşte en büyük sorun burada başlıyor hocam, bunun aynısını aynı yerden indirdim bende. Hiçbir şekilde de çalışmıyor. Ayrıca bunun yanında pixel experience romunu da indirdim vbmeta ve gapps dahil içerisinde ama o da çalışmadı. Çok enteresan. Hocam kusura bakmayın hepinizi uğraştırıyorum
Hocam videosunu çekeyim atayım buraya görün isterseniz 5 dakikaya atarımHocam siz kurulumu nasıl yapıyorsunuz
Yok hocam ben size tarif edeyim öyle deneyinHocam videosunu çekeyim atayım buraya görün isterseniz 5 dakikaya atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütün ne var ne yok wipe ettikten sonra romu flashlıyorum böyle hocam