Sohbet Mi Rooma Neden Geçmeliyim

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Konusu var buyurunuz inceleyiniz/okuyunuz/izleyiniz... awkwa8899

awkwa8899

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi9t
Konular
3
Zahmet olmaz, rica ederim Hocam. Orange fox indirip, Twrp den flashlayacaksınız. Menü biraz farklı ama çok basit. Takıldığınız yer olursa yazın elimizden gelen birşey varsa paylaşırız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orange Fox'ta Data Format için "Menu> Manage Partitions>Data seçeneğini işaretleyip altaki çentiğe dokunun, Açılan ekranda Alt sağda, kırmızı kutudaki Format Data'dan yapabilirsiniz. Diğer işlemler TWRP deki gibi.

Hocam bahsettiğim romu bana yollayabilir misiniz en son versiyon Benim indirdiğim xda dan 1 gb civarlarındaydı. Orange fox ile kurdum yine işe yaramadı maalesef.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam bahsettiğim romu bana yollayabilir misiniz en son versiyon Benim indirdiğim xda dan 1 gb civarlarındaydı. Orange fox ile kurdum yine işe yaramadı maalesef.
Hocam Romun tam adını yazarmısınız.

awkwa8899

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi9t
Konular
3
Konusu var buyurunuz inceleyiniz/okuyunuz/izleyiniz... awkwa8899

Sağ olun hocam kurdum kendisini. Twrpdeydim netten buldum davinci için olan orange fox dosyasını flashladım çalıştı

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
1 Gb ise belki içinde gaaps toktur hocam o yüzden olmuyordur

awkwa8899

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi9t
Konular
3

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Evolution X

Hocam ben de anlamadım site içinde vbmeta ve gapps included yazmış ben de ona dayanaraktan diyorum belki de yanlış bir şey yapmışımdır
Evolution X'de hatırladığım kadarı ile firmware de gerekiyordu. Birkaç dakika izin verin bir bakayım hocam.

En güncel hali olarak görünüyor ve 1.4 GB tek dosya paylaşılıyor. Paylaşıma göre; Format data yapıp, Wipe'tan sadece System işaretleyip wipe yapıp, indirilen romu flashlayarak, Reboot system, daha sonra Reboot recovery yaptıktan sonra Wipe, data yapıp System reboot yapmak gerektiği salık verilmiş ancak ben daha önce böyle bir kurulum yapmadım. Bu konuda bildiğim Monalte33 Hocam çok tecrübeli. Onunda fikrini almak faydalı olacak.

Son düzenleme:

awkwa8899

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi9t
Konular
3
Evolution X'de hatırladığım kadarı ile firmware de gerekiyordu. Birkaç dakika izin verin bir bakayım hocam.

En güncel hali olarak görünüyor ve 1.4 GB tek dosya paylaşılıyor. Paylaşıma göre; Format data yapıp, Wipe'tan sadece System işaretleyip wipe yapıp, indirilen romu flashlayarak, Reboot recovery yaptıktan sonra Wipe, data yapıp System reboot yapmak gerektiği salık verilmiş ancak ben daha önce böyle bir kurulum yapmadım. Bu konuda bildiğim Monalte33 Hocam çok tecrübeli. Onunda fikrini almak faydalı olacak.

Hocam çok sağ olun uğraştığınız için çok teşekkür ediyorum. Bunu bir deneyeyim olmazsa Monalte33 hocamız yardım edebilirse eder.

Hiçbir şekilde olmuyor hocam maalesef yapamadım. Kaç defa denedim olmadı.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam çok sağ olun uğraştığınız için çok teşekkür ediyorum. Bunu bir deneyeyim olmazsa Monalte33 hocamız yardım edebilirse eder.
Sizde sağolun Hocam.Bu romun kurulumu firmware+ rom flashından daha karmaşık. Daha önce kurmadığım için emin değilim.Dediğim gibi Monalte33 Hocam daha tecrübeli AOSP romlarda. Bu arada Sizi de, Orange fox geçirmiş olduk :)

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159

Hiçbir şekilde olmuyor hocam maalesef yapamadım. Kaç defa denedim olmadı.
Evolution X kurmaya çalışıp kuramıyormusunuz hocam

Üst Alt