MIUI 11 Mi-Room V11 Stabil Rom Konusu Tüm Cihazlar İçin...

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Mi5s için indiriyorum bakalım nasıl olmuş

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Romu indiriyorum, mi room beta da 4 wipe ile Mi room yükleme ekranında kalıyordu. Umarım stabil de de aynı sorunla karşılaşmam da, romu tecrübe etmiş olurum. Deneyen arkadaşlar memnunlar mi? Fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Romu indiriyorum, mi room beta da 4 wipe ile Mi room yükleme ekranında kalıyordu. Umarım stabil de de aynı sorunla karşılaşmam da, romu tecrübe etmiş olurum. Deneyen arkadaşlar memnunlar mi? Fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Format data yapın ardından 4 wipe yapın twrp reboot recovery seçeneklerine basın twrp açıldıktan sonra rom'u atın ve kurun.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam Miui 11 ler sarj konusunda sıkıntılı sanırım . Hangisi olursa olsun Mi room stable 10.3.17 deki sarj performansını bulamadım . Şimdi tekrar dönüş yapıyorum Miui 10 'a :)

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Format data yapın ardından 4 wipe yapın twrp reboot recovery seçeneklerine basın twrp açıldıktan sonra rom'u atın ve kurun.
Format data yapınca açılacağını biliyorum fakat, şu sıralar bilgisayarım yok. O yüzden format data yapmadan geçiş yapmak istiyorum hocam :) Orange recovery ile daha önce geçmiştim. Tekrar deneyeceğim. Siz stabil sürümu kurabildiniz mi?

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Mi8 se için çıkmamış sanırım

Beyza74

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gencay
Cihazım
Mi 5s
Konular
8
Ee yazmıslar mi 8 se olabilir mi

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Hocam Miui 11 ler sarj konusunda sıkıntılı sanırım . Hangisi olursa olsun Mi room stable 10.3.17 deki sarj performansını bulamadım . Şimdi tekrar dönüş yapıyorum Miui 10 'a :)
Hocam ben Mi9t pro ile revos da 9 10 saatin altına düşmüyorum. Ama mi room a olan sevgim, Mi8 den kalma. Sanıyorum aynı zamanda daha da stabil.. Miui 10 a düşmeyi hiç düşünmedim.. 1 bilemeden 1 bck saat ekran süresi için, diğer geliştirilmiş bütün özelliklerden mahrum kalmak tuhaf geliyor bana.. 9 alsan ne olur 7 alsan ne olur? Şarja taktım mı zaten 10 dakika da %30 doluyor :) yolda bile olsanız, bir benzinlige çekip kahvenizi içene kadar bile şarja takssniz, yarım gün daha kullanırsınız :)

Üst Alt