- Adım
- ...
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 27
Performans ve batarya durumu nasıl acaba![]()
Miroom iki konuda da çok iyi
Performans ve batarya durumu nasıl acaba![]()
Assolistler en son çıkarmış hocam![]()
Format data yapın ardından 4 wipe yapın twrp reboot recovery seçeneklerine basın twrp açıldıktan sonra rom'u atın ve kurun.Romu indiriyorum, mi room beta da 4 wipe ile Mi room yükleme ekranında kalıyordu. Umarım stabil de de aynı sorunla karşılaşmam da, romu tecrübe etmiş olurum. Deneyen arkadaşlar memnunlar mi? Fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Hocam Miui 11 ler sarj konusunda sıkıntılı sanırım . Hangisi olursa olsun Mi room stable 10.3.17 deki sarj performansını bulamadım . Şimdi tekrar dönüş yapıyorum Miui 10 'aRomu indiriyorum, mi room beta da 4 wipe ile Mi room yükleme ekranında kalıyordu. Umarım stabil de de aynı sorunla karşılaşmam da, romu tecrübe etmiş olurum. Deneyen arkadaşlar memnunlar mi? Fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Format data yapınca açılacağını biliyorum fakat, şu sıralar bilgisayarım yok. O yüzden format data yapmadan geçiş yapmak istiyorum hocamFormat data yapın ardından 4 wipe yapın twrp reboot recovery seçeneklerine basın twrp açıldıktan sonra rom'u atın ve kurun.
Hocam ben Mi9t pro ile revos da 9 10 saatin altına düşmüyorum. Ama mi room a olan sevgim, Mi8 den kalma. Sanıyorum aynı zamanda daha da stabil.. Miui 10 a düşmeyi hiç düşünmedim.. 1 bilemeden 1 bck saat ekran süresi için, diğer geliştirilmiş bütün özelliklerden mahrum kalmak tuhaf geliyor bana.. 9 alsan ne olur 7 alsan ne olur? Şarja taktım mı zaten 10 dakika da %30 doluyorHocam Miui 11 ler sarj konusunda sıkıntılı sanırım . Hangisi olursa olsun Mi room stable 10.3.17 deki sarj performansını bulamadım . Şimdi tekrar dönüş yapıyorum Miui 10 'a![]()