Kardeşim yükledin mi ?güncellemeler yayınlanmışLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kardeşim yükledin mi ?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beraber kullanılmaması gerektiğini ben de duydum. Sonuçta ikisi de benzer işler yapmaya çalışıyor, bunun problem çıkarabilir olması bana da muhtemel geliyor hocam.Lkt ıle FDE.AI çakışma yapıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bıraz bakındım Xda da. 2-3 yorum gordum lkt ve baska bır module gıre fde.aı daha ıyı denilmiş
Ayrıca lkt konusunda fde ıle kullanmayın diye not düşmüş
evet lkt ile fde ai kullanma benim tavsiyem nfs lkt de işe yarıyor deniyor fde.ai cihazı çöp ediyorLkt ıle FDE.AI çakışma yapıyor mu
Bıraz bakındım Xda da. 2-3 yorum gordum lkt ve baska bır module gıre fde.aı daha ıyı denilmiş
Ayrıca lkt konusunda fde ıle kullanmayın diye not düşmüş
yok şu anda baktım kaldırmış linki de bitirmiş projeyi daha yeni başlamıştı hem si,ze hem de bana artık yokmi 8 lite için varsa bende denemek isterim, link verebilirseniz
Aslında mantıklı olanda dusununce LKT. Fde öğrenme zımbırtısı ıle yanlış öğrenimler yapabılır ve performans ıstedıgımız zaman vermeye bılır. Bende uzunca suredır fde kurulu. Etkılı oldumu olmadımı pek bılmıyorum bıdahakı kurulumda da LKT yı deneyım belkı daha güzeldir. Hem sureklı guncellenıyorlar belkı okudugum yorumlarda guncellıgını yitirmiştirevet lkt ile fde ai kullanma benim tavsiyem nfs lkt de işe yarıyor deniyor fde.ai cihazı çöp ediyor
yok şu anda baktım kaldırmış linki de bitirmiş projeyi daha yeni başlamıştı hem si,ze hem de bana artık yok
Nedir bu lkt?Aslında mantıklı olanda dusununce LKT. Fde öğrenme zımbırtısı ıle yanlış öğrenimler yapabılır ve performans ıstedıgımız zaman vermeye bılır. Bende uzunca suredır fde kurulu. Etkılı oldumu olmadımı pek bılmıyorum bıdahakı kurulumda da LKT yı deneyım belkı daha güzeldir. Hem sureklı guncellenıyorlar belkı okudugum yorumlarda guncellıgını yitirmiştir
Nedir bu lkt?
Masik rom deneyin hocamAnlamadım hocam
Sent from my MI 8 using Tapatalk